2777
2789
دکتر نوشت پنج ماه خوردم خوب بود قط کردم باز ریخت زینک سالها خورد بی فایده بیوتین هم دو هفته امپو ...

چون بسرت خون نمیرسهههه    داروهارو ول کن من نتیجه گرفتم از یه ژاپنی   من با تیغ زدم موهامو بعد هر روز ماساژ موهام  جوونه زد حتی جاههی که هیچ وقت مو نداشت 

I think Iran is a good place

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مامان منم گرونا گرفت ریخت ولی خود به خود قطع شد این امپولی که میگی رو از داروخونه گرفتی یا دکتر ...

داروخانه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چون بسرت خون نمیرسهههه    داروهارو ول کن من نتیجه گرفتم از یه ژاپنی   من با تیغ ...

من مکمل اهن میخورم

ازمایشم مشکل نداشت ولی قرص هورمونی داد

البته مو زائد چونه و سینه هم کمی دارم

ی مدت دکتر یه روغن ویتامینه داد گفت بمال ماساز بده بدتر ریخت

نه روغن نزن  فقط ماساژ بده  سر خودش چربیشو ازاد میکنه  چون اون روغن به هر کسی نمیسازه هر منگلی که دکتر نیست

اونی که هزار صفه س مال چند سال پیشه

اره..با روغن زیتون و روغن نارگیل و حنا اگه درس گفته باشم

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

چند تا امپول زدی شش تا؟

۵تا زدم 

یکیش مونده فعلا

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
چجوریه دقیقا همین نوک انگشت بمالیم کافیه؟

نه  اول دم گوش ها ده ثانیه  بعد پشت سر جوری که انگشتا چفت بشن بهم  بعد روی سر  . بعد جلوی پیشونی  همش ده ثانیه  هر کدوم ده ثانیه محکم باید پوست سر تکون بخوره  بعد با نوک انگشت ها محمک بکوب به همه جای سرت  

من مکمل اهن میخورم ازمایشم مشکل نداشت ولی قرص هورمونی داد البته مو زائد چونه و سینه هم کمی دارم

ماله داروعه  نخوررر  ببین قرص hd بگیر از دارو خونه اسپری کن با کف سرت و موهات یا بریز تو شامپو  بدونه اب  فقط روی گوش و گردنت و صورتت مخصوصا  سینه هات نریزه مو در میاری