2777
2789
عنوان

چجوری لکه های پوستی رو از بین ببریم😕

| مشاهده متن کامل بحث + 8652 بازدید | 48 پست
اول از همه با اون ۳۰۰ تومن یه ضدآفتاب خوب بگیر. 

همه گفتن ضد آفتاب میرم اول همونو میگیرم

مرسی  

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

های چانی  بهترین چیز همون ضد افتابه  تا ضد افتاب استفاده نکنن هرچقدرم کرم و سرم و ماسکای ...

سلام  

آره ضد آفتاب میخوام بگیرم

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
کرم درمالیفت  روغن گل سرخ هم خوبه

مرسی

خیلی دختر باغیرتی هستی تبریک می گم به مادرتون 😘💐🌻🌼

ممنونم😍💗

اره حتما ضد افتاب بگیر  اگر تونستی یه کرم یا سرم ویتامین سی هم بگیر فقط باید یه مدت طولانی است ...

کرم ویتامین سی دارم استفاده کردم تاثیر داشت ( یادته ناشناست بهت پیشنهاد داده بودم؟😌) 

ولی مامانم تا حالا استفاده نکرده 

کرم ویتامین سی دارم استفاده کردم تاثیر داشت ( یادته ناشناست بهت پیشنهاد داده بودم؟😌)  ولی مام ...

خیلی هم عالی ، برای مامانتم بگیر پس 

ولی بازم اصل کاری همون ضد افتابه ، حتما بخر  

خیلی هم عالی ، برای مامانتم بگیر پس  ولی بازم اصل کاری همون ضد افتابه ، حتما بخر    

حتما مرسی  

دوستان واسه لک بارداری چی؟

شب تاپیک بزن بپرس

دیر پست گذاشتی همه رفتن  

میخوای من برات تاپیک بزنم؟ 

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم انقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت.لیزر میرفتم لک صورتم میرفت ولی نمی‌رفتم لک برمیگشت خب مگه چقدر آدم درآمد داره تا عمر داره ماهی یه جلسه چهارصد هزاری بره لیزر.یه جور کرمهای پاکستانی معجزه شب زدم پوستم اولش خوب شد بعدش داغون و نابود شد بعداز قطعش جوش‌های بزرگی زدم که جاش چال شده بدبختی درمان ندارن توروخدا معجزه نزنید همش اشقاله.یه روز خیلی اتفاقی شماره یه خانم رو تو دیوار همدان پیدا کردم که کرمهاش مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا درست میشد خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خدا خیرش بده به من خیلی لطف کرد منو میخام لطفش جبران کنم و یه خدمتی هم به شما عزیزان بکنم شمارشو میذارم براتون خیلی خانم خوب و منصفی بود دلش می‌سوخت ضمانت بازگشت محصول شو تا ده شب میداد.الان لک صورتم کاملا رفته کک‌و مکم رفته .وای صورتم پنج درجه سفید شده انقدر عاااااالی شدم چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم.کلاچهرمو عوض کرده شاید سیاه بودم انقد تغییر کردم خدا شاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خدا خیرش بده به حق علی چون دنبال سود نبود الان دوساله لک صورتم برنگشته ولی یکی دو درجه نسبت به اون موقع که کرمو هر شب میزدم تیره شده ها ولی برنگشته به حالت قبلش.منم چون خیلی عذاب روحی کشیدم بخاطر پوستم حرف شنیدم...دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه توروخدا به هرکسی برای کرم اعتماد نکنید مخصوصا الان که کرم دست‌ساز زیاده.این خانم من کارشه دیدم معتبره اینم شمارش09026744639
از همدان ارسال میکرد اونموقع پیج هم داره تو اینستا والا من سر در نمیارم و پیجش ندارم برید از خودش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید
شماهم کرم زدید نتیجه دیدید دعام کنید.دعاها در حق دیگران برآورده میشه

سلام دوستان وقتتون ب خیر دوستان هم کلاسی من داروساز هستند و خودشون سازنده و پخش کننده کرم معجزه هستند متآسفانه نمونه های تقلبی این محصول خیلی تو بازار زیاد شده  ک از هیدروکینون تو مواد پایه ی کرم استفاده می کنند ک ب شدت برای پوست مضره و لک ها و تیرگی ها بعد از قطع کرم ب شدت برمی گردند دوست من میگه ما ب جرئت می تونیم بگیم توی داروسازیمون در این کرم ها از هیدروکینون استفاده نمی کنیم و از آزلاییک اسید و مواد پایه ی با کیفیت و گرون قیمت استفاده کردیم ک با مصرف کرم و تاثیر فوق العاده اون ب وضوح متوجه میشید و حتمآ این کرم ها رو از جاهای معتبر تهیه کنید زیرا از مواد بی کیفیت و هیدروکینون دار در ترکیب پایه ی این کرم ها استفاده میشه ک ممکنه اثر ناچیز آنی داشته باشه ولی با قطع کرم ب سرعت قابل بازگشته و در حال حاضر نمایندگی فروش این محصولات با من هست اگر مایل ب استفاده ی از این کرم ها برای لک،  کک مک، تیرگی زیر چشم، چین و چروک، روشن شدن چند درجه ای پوست، پر شدن منافذ پوست، جای جوش،  شفاف شدن پوست ، آبرسانی و کلاژن سازی پوست و لیفتینگ پوست هستید در روبیکا پیام بدید و مشخصات پوستتون رو بفرستید تا مشاوره بگیرید و نوع کرم مورد نیاز پوستتون برای درمان براتون ارسال بشه . 09301328313

قیمت کرم 300 

دقت کنید  دوز کرم و مواد افزودنیش خیلی مهمه این قیمت، قیمت تمام شده ی ما برای بهترین دوزه لطف سوال نفرمایید چرا قیمت بالاست.