2777
2789
عنوان

دوستای خوب راجب شوهر و خانوادش سوال دارم بیایدد

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 27 پست
چند تا سوال ؟ بهت توجه نمیکنه؟ بهت محبت نمیکنه؟ منظورت چیه واسه ما وقت نمیزاره؟

محبت از سرکار میاد سلام علیک یچایی بعد میره گوشی. توج هم ک از چه نظر  نشده کادو برام بخره. یا در کل چیزایی که برای اون خنده دار هست برا من نیس و برعکس. کم پیش میاد باهم بخندیم. نمیدونم  حس میکنم  اونجور که بقیه شوهراشون کنارشون هست این نیس.  ینی اول اطرافیان  از پل رد میکنه بعد اگ شد ما را

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...
محبت از سرکار میاد سلام علیک یچایی بعد میره گوشی. توج هم ک از چه نظر  نشده کادو برام بخره ...

راستش اسی تاپیک های قبلتم دیدم‌ دو تا چیز‌فهمیدم

اول اینکه شما رابطه و زندگی زناشوییتون سرد شده

براش هم عادی شدید

و دومی هورمون هات‌ اساسی بهم ریخته

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اگر شوهرت فکر خوشگذرونی خودشه توم فردا برو با رفیقت خوشگذرونی عکستو بزار پروفایلت یا استوری ک شو ...

خوش گذرونی اونجا میکنه یا نع نمیدونم . دیروز حرف زدنی گفتم خوش میگذره گفت بدون شما نع. وای امروز حتی زنگ نزده بهم.  استوری غم گذاشتم راجب اینک روزای شاد همه هستن بهترین دوست اونه ک روزای غم کنارمون باشه. کاش منم همچین دوستی داشتم و عزیزی که بفهمه آدمو استوریمو دید براش دست زد حتی نپرسید یا نگفت من هستم ک چی شده و ...

راستش اسی تاپیک های قبلتم دیدم‌ دو تا چیز‌فهمیدم اول اینکه شما رابطه و زندگی زناشوییتون سرد شده بر ...

چیکار کنم درست شه من هرچقدم توو خونه به خودم میرسم.  از لحاظ رابطه هم براش کم نمیزارم.  خودشم هیچ وقت اعتراض نکرده  و همیشه میگ خدا راشکر ک دارمتون  ولی   هیچ وقتم نپرسیده ازم راضی یا زندگیمون دوس داری همش من میپرسم

چیکار کنم درست شه من هرچقدم توو خونه به خودم میرسم.  از لحاظ رابطه هم براش کم نمیزارم. & ...

مردا زود زندگی براشون عادی میشه

بعد یه مدت میگن خوب خودش میدونه دوسش دارم

باور کن همه مردا اینجورین

اما ما زنا میگیم هر روز باید این علاقه بیشتر بشه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
اشتباه کردی استوری دپ گذاشی برو بگردد عکس بزار بعد بگو بدون تو خوش نگذشت

من ک جایی نرفتم حتی روز جمعه ایم خونه تنها موندم . البته اون رفته گردش . 

مردا زود زندگی براشون عادی میشه بعد یه مدت میگن خوب خودش میدونه دوسش دارم باور کن همه مردا اینجوری ...

خب الان بنظرتون من مقصرم .  مشکل دارم.  من دلم میخاد اول ما را ببینه . بعد بقیه را این کلن برعکس😔 حساب کن خواهرش و شوهرش بچش دایم در حال تفریحن زنداداشش اینام همینطور از عید تا حالا بگم ۶بار رفتن تفریح ما یبارم نرفتیم. اینکه الان اینم رفته ور دل اونا باهاشون میره آب گرم اینور اونور سختمه

خب الان بنظرتون من مقصرم .  مشکل دارم.  من دلم میخاد اول ما را ببینه . بعد بقیه را ا ...

نه‌ مشکل از تو نیست عزیزم

تا حدودی هم حق داری

اما بهم بگو راجب این مسائل چقدر باهاش‌ صحبت کردی؟

گوشی خونه خراب کنه

نزار ..من شوهرم‌ دستش به گوشی برسه‌ صدام بلند شده.....اصلن نمیزارم

مجبوره باهام حرف بزنهو .به حرفم گوش بده..

..اینجوری صمیمیت حفظ میشه...من ازش کل کارای روزشو میپرسم

و کارهای روزمو میگم...خیلی شبا یه غذای ساده میپزم شام میریم بیرون تنهایی...

اما در کل باید اعتراضت رو نشون بدی..صریح و رک و راست و جدی

گاهی دختر رو بفرست جاییی و شب رو تنها بمونید بد نیست

اگر بازم جواب نگرفتی برو مشاور

ارزش داره

نه‌ مشکل از تو نیست عزیزم تا حدودی هم حق داری اما بهم بگو راجب این مسائل چقدر باهاش‌ صحبت کردی؟ گ ...

دخترم طفلی هفته ای یکی دوبار خودش میره خونه مامانم شبا اونجاس  ما موقعیت تنها موندن داریم همیشه اما توو تنهاییمونم حرف نمیزنه زیاد همش میشنه آهنگای شاد ترکیه ای نگا میکنه یا کیلپای طنز. گاهی هم از اون پیجا

نه‌ مشکل از تو نیست عزیزم تا حدودی هم حق داری اما بهم بگو راجب این مسائل چقدر باهاش‌ صحبت کردی؟ گ ...

من ازش میپرسم چخبر سرکار چطور بود یکلمه میگه خوب بود یا مثلن میگ  شکر  مث همیشه. خودشم  ازمن نمیپرسه.  ولی اینم بگم راجب اینک برامون خرج کنه پول بده  کم نمیزاره . من حس میکنم محبتش اونجوری ک من میخام نیس