2777
2789

پوستم خراب شده چروک شده دور لبام چون رژیم گرفتم

دکتر پوست بهم گف مزوژل بزنم 

21 سالمه نمی دونم چیکار کنم بزنم نزنم فک می کنم‌زوده 

ولی با این حال پوستمم خیلی بد شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من دلم نمیخواد اصن نگرانم غیر طبیعی بشم😪

بیش از حد نباید بزنی اصلاااا... منم خیلی کم لب و یکم کنار چشم و پیشونی اینا دلم می خواد که عمرااا عشقم نمیزارهه هر چی بهش میگم راضی نمیشه

بیش از حد نباید بزنی اصلاااا... منم خیلی کم لب و یکم کنار چشم و پیشونی اینا دلم می خواد که عمرااا عش ...

من از دکتر پرسیدم‌ گف مزوژل کلن با ژل فرق داره 

ولی خب نمی دونم چیکار کنم 

منم شانس ندارم تو این سن صورتم لاغر شده چروک افتاده😪

آب  زیاد بخور،میوه بخور، چون سنت کمه احتمال زیاد خوب بشی

جدیدا اینکارو میکنم ولی خب نمی دونم

دوباره چاق شم یا ن 

چون گونه هام ک آب شده این اتفاق افتاده ولی باز نگرانم تپل شم صورتم تغییری نکنه

جدیدا اینکارو میکنم ولی خب نمی دونم دوباره چاق شم یا ن  چون گونه هام ک آب شده این اتفاق افتاد ...

یه چیز دیگه ژله بخور، ویتانین سی هم بخور صورت و مر و خوشگل می کنن، نترس چاق نمیشی، ورزش حتما داشته باش همراه با مایعات زباد به نظرم فعلا چون سنت کمه سمت ژل نرو

یه چیز دیگه ژله بخور، ویتانین سی هم بخور صورت و مر و خوشگل می کنن، نترس چاق نمیشی، ورزش حتما داشته ب ...

ژله تاثیر داره واقن؟؟

۷ ۸ ماهه اینطوری شده اعتماد ب نفس منو گرفته 

چطوری بخورم بزار یخچال سفت شه؟؟ بعد تا چن وخ دیگ تاثیرشو میبینم؟؟؟ خیار و سیب زمینی ام شنیدم خوبه

ژله درست کن، روزی یه کاسه کوچیک بخور،و قرص جوشان ویتامین سی... یه مدت انجام بده دیگه