2777
2789
عنوان

کیا باشگاه رفتن بیان لطفا

434 بازدید | 38 پست

سلام دوستان به نظرتون جمعه و شنبه که باشگاه ندارم تو خونه ورزش کنم؟ یا لازم نیست 

و این که رژیم غذایی میشه اینجوری باشه که هر چیزی بخوری اما کم؟ 

کیا تجربه لاغری باشگاه رو دارن لطفا توضیح بدن 

لطفا به منم بگید برای تقویت عضلات پا کسی رفته باشگاه و عضلاتش بزرگ و حجیم شده باشه؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ورزش کنی ک چه بهتر 

چه ورزشی میکنی؟

شیرینیجات و خوراکی و ..رو حذف کن..فست فود و سرخ شدنیا رو خیلی کم بخور خیلی پر کالرین حذف کنی که چه بهتر

اینا رو حذف نکنی هرچی ورزش کنی وزن کم نمیکنی فقط وزنت ثابت میمونه

چیزی نمونده بجز این دل داغونم..دل داغونم..لعنت به ۲۸ مرداد ۹۶😔

آره جمعه و شنبه رو میتونی  شنا دوچرخه سواری و پیاده روی انجام بدی

در مورد رژیم هم  اوایل تا دو سه ماه برای اینکه سخت بهت نگذره و بتونی ادامه بدی میتونی همه چیز بخوری ولی با مقدار کم و کالری شماری  ولی برای اینکه هیکل خوبی داشته باشی بعد از لاغری  باید حواست باشه پروتئین به مقدار کافی بخوری و تا حد امکان غذای بدون چربی و هله هوله و حذف!

من ۲۰ کیلو کم کردم

خدایا شکر که بدتر نشد🙄 
اره ورزش کنی ک چه بهتر  چه ورزشی میکنی؟ شیرینیجات و خوراکی و ..رو حذف کن..فست فود و سرخ شدنیا ...

واای خیلی ممنون باشگاه ایروبیک و بدنسازی

اما تو خونه میخوام طناب و پروانه و این جور ورزش هایی 

واای خیلی ممنون باشگاه ایروبیک و بدنسازی اما تو خونه میخوام طناب و پروانه و این جور ورزش هایی 

ایروبیک عالیه

بدنسازی چرا؟😄

چیزی نمونده بجز این دل داغونم..دل داغونم..لعنت به ۲۸ مرداد ۹۶😔