2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نفوس  بد میزنی  بیجاره شوهر اون کاربر که ریپ زدی چه تقصیری داره

عزیز دل ناراحت نباش خدا ب هرکس اندازه دلش میده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ببین من ۸ ساله تو این سایتم ب جو سایت اگاهم احتمال هم بدم ۱ درصد اگه راست باشه دلش خون تر میشه تو ...

والا شمام نگاه ب عضویت من نکنید من بخاطر رفتن تو تاپیک غیر اخلاقی بار اخر تعلیق شدم منم از اون دورام

#یاس           #بیم                            نی نی یار عزیز قبل ترکوندن ی اطلاع بده بیزحمت.والا😒
ببخشید ها امشب شب اول قبر شوهرتونه شما دارید توی نی نی سایت میچرخید

غلط کردم نمیخواد فاتحه بگین اصلا من جیگرم داغ دیدس خواستم فقط مردم براش فاتحه بگن 😭😭😭😭😭

گلم شوهرتون سرطان داشتن و میدونستین فوت میکنن بعد ده روز پیش تاپیک اقدام بارداری زدی

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
چرا نفوس  بد میزنی  بیجاره شوهر اون کاربر که ریپ زدی چه تقصیری داره

شمااگه دفت کنید میبینید نوشتم بلا ازتون دور باشه 

#یاس           #بیم                            نی نی یار عزیز قبل ترکوندن ی اطلاع بده بیزحمت.والا😒
غلط کردم نمیخواد فاتحه بگین اصلا من جیگرم داغ دیدس خواستم فقط مردم براش فاتحه بگن 😭😭😭😭😭

الهی بگردم خدا بهت صبر بده عزیزم

نگاه ب کامنتای منفی نکن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
والا شمام نگاه ب عضویت من نکنید من بخاطر رفتن تو تاپیک غیر اخلاقی بار اخر تعلیق شدم منم از اون دورام

من اصلا تاریختونو نگاه نکردم

منظور تازه وارد نیستم

من اصلا تاریختونو نگاه نکردم منظور تازه وارد نیستم

من یچی میدونم که شما نیدونی بزار بهت بگم دختر خالم عضو سایته خیلیا میشناسنش اما ی تاپیک دروغایی میزنه که حد نداره اخرین بار گفته بود شوهرش اونو زده و بچه ۵ ماهش سقط شده همه ام کلی براش غصه خوردن اما این درحالیه که اون اصلا شوهر نداره🤌

ناراخت نشو ولی از عقل و منطق و احساس دوره که عزیز ادم اونم همسر ادم فوت کنه و بیاد تاپیک بزنه تازه جواب همه رو هم بده

من یچی میدونم که شما نیدونی بزار بهت بگم دختر خالم عضو سایته خیلیا میشناسنش اما ی تاپیک دروغایی میزن ...

ببین میگم تو فکر کن ۱ درصد راسته

فاتحه بخون و رد شو

و اما اگه ۱ درصد راست باشه

دلشو خون کردی

قرار نیست خودمونو برای استارتر ها نابود کنیم

اما همون ابراز همدردی کافیه

من یچی میدونم که شما نیدونی بزار بهت بگم دختر خالم عضو سایته خیلیا میشناسنش اما ی تاپیک دروغایی میزن ...

اره بابا میان با احساسات ادم بازی میکنن. اگر راست باشه که بعید میدونم خدا رحمتش کنه اگرم که دروغه خدا خودش میدونه و این خانم

دلگیر نشو از حرفم ولی ی جورایی دور از منطق هست که شب اول که همه الان خونتون هستن و تو داغدیده ای بیای تاپیک بزنی