2777
2789

الان آدم باید موقع راه رفتن تو تاپیکها باید مراقب باشه به کوچولو تر ها تنش گیر نکنه بیوفتن زمین

اینور یکی دفتر کتاب پهن کرده امتحان داره

اونور یکی داره تست میزنه واسه کنکور

راست میری چند نفر دارن خاله بازی میکنن

چپ میری چند نفر دارن لی لی بازی میکنن

میای پایین یکی داره گریه میکنه مامانشو میخواد

وسطها هم که چند تا پسر بچه دارن گل کوچیک بازی میکن

والا  

تاری بیلیر کیم قازانار کیم ییه ...ابله اودور دونیا ایچین غم ییه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ۲۲ به بالا خوبه باز یسری از این زیر ۲۰ ساله ها هم خوبن 

ولی اینایی ک میان اینجا کلاس نهم و هشتم و دهم هستن واااااای 

تویی که با من بحث ات میشه سریع میری سراغ اسم کاربریم و تاپیک های قبلیم و از اونا بر علیه من استفاده میکنی ، باید بگم خیلی بدبختی 😂😂 وقتی تو بحث کم میاری از نام کاربری من استفاده نکن چون در واقع من این نام کاربریم رو گذاشتم که فضولام و 💩خورام رو شناسایی کنم و با اینکارت تو به این لیست اضافه میشی 🥰😵🤮در ضمن من اینجا خودمم بر خلاف خیلی کاربرای دیگه که ادای خوبی و فاز روشنفکری  رو درمیارن من هررر عقیده ای دارم بیان میکنم میخواد نژاد پرستی باشه یا میخواد تابو شکنی باشه. و اینکه خواهشا زیر ۲۰ سال با من حرف نزنن از نظر من جوجه های نابالغی هستن که به علت عدم نظارت صحیح بزرگتراشون اومدن تو همچین سایتی . من حوصله مهدکودک ندارم اگر ناخواسته تو تاپیکت شرکت کردم یا ریپلایت زدم و زیر ۲۰ سال بودی بدون که من سن ات رو نمیدونستم اگر میدونستم قطعا باهات صحبتی نداشتم  . باااااااییییی (با لحن شیما کاتوزیان)                                                                  i am SALITEH   ,  ok baby  

آره واقعا 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

۲۵ونیم ها رو بکنیم نخودی  

تاریخ عروسیمون: ۱۴۰۱/۰۲/۳۰👰🏻🤵🏻تـو بگو یه روز تو شکمت باشه، وقتی حس مادرانه میگیری رفتنش نابودت میکنه، با اینکه پنج هفتم بود ولی داغون شدم💔🖤🤰🏻🖤💔۱۴۰۱/۰۹/۰۸بدترین اتفاق زندگیم. 

ب شدت موافقم 

گاهی واسه یه نفر تو تاپیکش کلی حرف فلسفی مینویسم بعد میبینم تو تاپیک های قبلش نوشته امتحان دینی دارم😄

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

بعد میبینی همون کوچولو لی لی کنان میاد خانمای متاهل رو راهنمایی کنه اعتراضم کنی میگن ما از خیلیا بیشتر میفهمیم 😐

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )