2777
2789

قبل از هر چیزی بگم که شوهر من از اول خودخواه بود و با ی ترفندهایی منو لال میکرد با قهر کردن با بی محلی با هر چیزی هر چیزی منم ازش میترسیدم نمیخواستم غر بزنه همه چیزو توضیح میدادم یا نمیگردم کارایی ک دوست نداشت.

خلاصه منه شاد و پر انرژی الان شدم ی دختر بی انگیزه و بی حوصله ک اصلا دوست ندارم جایی برم اصلاااااا

حالا بعد ۳ ماه خودش ب اصرار خودش منو اورده خونه مامانم گفته بمون حالا زنگ میزنم بهش با بی محلی و با لحن اینکه یعنی قطع کن فقط باهام حرف میزنه طلبکار.

چند بار از صبح زنگ زدم بهش هی بد حرف زد واقعا نمیدونم چ واکنشی نشون بدم دیگه چی از جونم میخواد آخه من اینجام خوش نیستم اصلا حال هیچ کسو ندارم این آدم منو کشته بخدا خودشم میدونه با من چیکار کرده با رفتارش

بگم ک تو خونه باهام خوبه ها ولی کافیه بیام خونه مامانم یعنی میشه غریبه کلافم کرده من ک خبر مرگم‌میگم نمیرم آخه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بگیر

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چقدر باج میدی 

همسرت خودشیفتگی داره 

سپیده صدام کنید        خواهش میکنم قلب هارو نشکونید                                           با ادامه ندادن به بحث با بعضیا من فقط خودمو درگیر نمیکنم چون هرچی من بگم متوجه نمیشی

منم مشکل شما رو دارم کاملا درکت میکنم منو از شهر خودم اورد شهر خودش هر به  ۶/۷ماه میام شهر خودم ب مامانم سر بزنم کوفتو زهرمارم میکنه الانم اینجا خونه مامانمم باهام قهر کرده جپاب تلفنمو نمیده 

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده