2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه طرف خطرناک باشه قفل درو میزنه و ورش میداره میره اونوقت باید چکار کنه دقیقا دختر؟  

بابا اسنپ همچین کاری رو نمیکنه اطلاعات ماشینش توی اسنپ ثبته نمی تونن همچین کاری رو بکنن

خداروشکر براتون پیش نیومده ولی متاسفانه این اسنپه سگ صورت پر شده از هرکی خلافکاره

عزیزم من شوهرم گاهی تایم خالی میره اسنپ داییم پسر خالم پسرداییم همه میرن تایمای بعد کار اصلیشون 

اسنپ کد ملی ادرس شماره یه شخص از اقوام همه رو داره عکس شناسنامه کد ملی همشم زنگ میزنن از خود شرکتشون 

به خانوادش پیام بده داخل ابن خودرو دادم میرم فلان جا با این پلاک اسکرین بفرسته

بله و خانواده دور از جون دور از جون سر جنازش میرسن 

چرا انقدر تفکراتتون ساده اس 

اینجا عزیزم اوهایو امریکا نیست ایرانه

تا طرف بیاد بجنبه و خانواده بفهمن تموم شده

البته دور از جون همگی و اسی این مثاله

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
عزیزم من شوهرم گاهی تایم خالی میره اسنپ داییم پسر خالم پسرداییم همه میرن تایمای بعد کار اصلیشون  ...

بهتره بحث نکنم 

شماها همگی امریکا ساکن هستید و ازقضا فقط بنده ایرانم 

منم که ایرانم مجبورم طبق قوانین اینجا حواسم به مورچه کنارمم باشه وگرن ممکنه جونمو پاش بزارم

موفق باشید دیگه منو کسی ریپ نزنه ممنون 

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393

استارتر پیاده شدی حتما کامنت بذار...تموم مشخصات داخل اسنپ ضبط و ثبت...کسی بخواد کاری کنه با ماشین شخصی ن تو این برنامه،مگه اینکه ماشین کسی دستش یا ... ب هر حال کامنت بذار 😂😂

میتونی پیاده بشی اگه شک ب دلت هست،ولی گزارش منفی نزن،نون کسی آجر نکن تو این گرونی...کلا هر کسی توهر ...

حتی اگه کارش حروم بود یا دزدی بود نباید اطلاع بدم؟ من نمیدونم قصدش واقعا همینه یا نه. چون اگه لغو کنم ممکنه هرکاری بکنه و کسی پشتیبانی نمیکنه. و الان تو ماشینم نمیدونم چه بهونه ای بیارم پیاده شم

حتی اگه کارش حروم بود یا دزدی بود نباید اطلاع بدم؟ من نمیدونم قصدش واقعا همینه یا نه. چون اگه لغو کن ...

الان بگو جوابش رو چی دادی؟؟؟ تو این تایم طولانی ک گذشت در جوابش چی گفتی خب؟!!!

اسکرین بگیر واسه خونوادت بفرس خبببب،یا واسه دوستت،خواست حرکتی کنه با آرامش بگو اسکرین دادم دست از پا خطا نکن