2777
2789
عنوان

بعداز ۱۱سال زندکی فردا میخوام از شوهرم جدا بشم دلم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 2679 بازدید | 104 پست

منم ۱۷ ساله ازدواج کردم شوهرم ۵ سال تریاک کشید اوایل من ک فهمیدم متادون و قرص خورد ک نکشه الانم شربت میخوره اگ نخوره ی روز نمی تونه از جاش بلند شه اصلا جون نداره لاغر و بی حوصله واجتماعی هم نیس'دیروز باید میرفتیم عروسی اما نرفتیم کلا انگیزه نداره سر کارم ک میره مجبوره چون من'خانه دارم و دوتا بچه دارم شوهر آلوده ب اعتیاد خیلی تحملش سخته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اینکه دوستش داری ممکنه بیشتر اذیت بشی ولی کسیکه به خودش رحم نمیکنه(اعتیاد) دلش برای توهم نمیسوزه....مخصوصا اعتیادی که شوهرت داره خیلی خطرناک و مشکل سازه ....طلاق سخته د ناراحتی های داره ولی به این فکر کن که لااقل بعدش امنیت داری  اگه میموندی یوقت توهمی چیزی میزد بلایی سرت میاورد که قابل جبران نبود

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage
منم ۱۷ ساله ازدواج کردم شوهرم ۵ سال تریاک کشید اوایل من ک فهمیدم متادون و قرص خورد ک نکشه الانم شربت ...

اره عزیزم خیلی سخته انشالله ترک کنه ببرش کنگره ۶۰ یا کمپ انشالله ترک میکنه من همه ی این کارهارو کردم ولی نخواست ترک کنه

عزیزم اینکه دوستش داری ممکنه بیشتر اذیت بشی ولی کسیکه به خودش رحم نمیکنه(اعتیاد) دلش برای توهم نمیسو ...

بله یک بار به خاطر همین توهماتش دستمو چاقو زد ۴ ماه پیش

خدا به حق حضرت زهرا هم دست خودتو بگیره هم دست شوهرت رو کمکتون کنه خدایی اعتیاد خیلی سخته دایی منم گرفتارش شده بود زنش دیوونه وار عاشقش بود سالها زنش تحمل کرد سعی کرد ترکش بده ولی نشد آخرش جدا شدن خیلی سخته خدا به حق بیمار تب دار کربلا شوهرت رو شفا بده عزیزم.

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
شیشه و هرویین

یا خداااا

جداشو زودتر

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

مرسی عزیزم دعا کن از این به بعد تو زندگیم آرامش داشته باشم چون تو این ۱۱سال خیلی عذاب کشیدم

بستگی به خودت داره

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه 
بهترین کارو کردی باید زودتر طلاق میگرفتی

با اینکه خونه ماشین همه چیز به اسمم بود ولی چون عاشقش بودم هربار سعی کردم ترکش بدم ولی نشد العان دیگه تصمیم گرفتم جدا بشم

با اینکه خونه ماشین همه چیز به اسمم بود ولی چون عاشقش بودم هربار سعی کردم ترکش بدم ولی نشد العان دیگ ...

خودش چی میگه ؟؟ناراحت نیس از جدایی؟

من سپردم به خودش هرچه خدا میخواهد...❤