2777
2789
عنوان

مهریه و نفقه

141 بازدید | 17 پست

دوستانی که طلاق گرفتند لطفا راهنمایی کنید دوتا بچه نوجوان دارم و میخوام جدا بشم بنظرتون توافقی باشه میتونم ازش نفقه بچه ها رو ماهانه بگیرم تضمین برای گرفتنش هست یا مهریه بزارم اجرا و بگیرم که از لحاظی یکم خیالم راحتتر باشه کدومو پیشنهاد میدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی دوتا بچه جوون داری سعی کن زندگی کنی طلاق یعنی چی!

شما نمیتونی نظر ب زندگی شخصی بدی ک توش نیستی ...

ازدور راحته گفتن اینک بسسسسسسساز چون بچه داری

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

شما نمیتونی نظر ب زندگی شخصی بدی ک توش نیستی ... ازدور راحته گفتن اینک بسسسسسسساز چون بچه داری

اگه منم همه خانومای سایت برن طلاق بگیرن😊

ولی طلاق راه آخره و منم نظرمو گفتم، حالا قرار نیست ایشون بخاطر حرف من از تصمیمش منصرف شه

اگه منم همه خانومای سایت برن طلاق بگیرن😊 ولی طلاق راه آخره و منم نظرمو گفتم، حالا قرار نیست ایشون ...

منم خیلی راه‌ها رفتم ولی یه وقتهایی نمیشه 

منم خیلی راه‌ها رفتم ولی یه وقتهایی نمیشه 

اگه نمیشه که جداشو ولی خب اگه میدونی راهی داره هم سعی کن درست کنی زندگیتو، قصدم فضولی نیست فقط نصیحته بازم میل خودته

انشاالله هرچی خیره پیش بیاد برات

کم و زیاد داشته ولی ۷ساله خیلی بد شده به حرف مردم که میگفتن بچه‌ها کوچکن زندگی کردم

الان چند سالته 

تبادل نظر در جهت شناخت و استفاده از تجربیات دیگران.فقط افراد بزرگسال داخل تاپیک بیان.۳۸ سالمه