2777
2789

جاریم طبقه پایین خونه مادرشوهرم دیروز ک داشتم میرفتم خونه 

شنیدم مادرشوهرم ب جاریم میگه دست ب سیاه نمیزنه وظیفه اونه (بخدا من کار میکنم ولی جاریم زایمان کرده بود تا الان ک بچه هاش ۶ماهه اس میره لباساشو میشوره جاروشو میکشه ظرفاشو میشوره یعنی بخدا همه کاراشو میکنه بعد خونه خودش کثافت میباره گ انتظار داره منم برم خونه خودشو تمیز کنم )

بنظرت ب روش بیارم ؟خیلی ناراحت شدم 

من خونه خودمم هفته ای یبار جارو میکشم خانم انتظار داره بیام کاراشو بکنم 😕

ب همسرم بگم بگه؟

🖤🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وظیفه تو نیست تو خونه خودت هم کار بکنی چه برسه خونه ننه شوهر

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
وظیفه تو نیست تو خونه خودت هم کار بکنی چه برسه خونه ننه شوهر

یعنی سبزیاشم پاک میکنه گاهی وقتا غذاهاشم درست میکنه بچه رو عوض میکنه کلا همش پایینه 

شوهرشم بالا خونه رو میترکونه انتظار داره من دست گل کنم خونشو

🖤🙂
یعنی سبزیاشم پاک میکنه گاهی وقتا غذاهاشم درست میکنه بچه رو عوض میکنه کلا همش پایینه  شوهرشم با ...

طفلی قبلا منم اینجوری بودم اولا ازدواجم

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
راحت باش 😂

نه ب همسرت نگو  ولی کاراشم نکن

زنان یک جامعه را محدودکنید آنهارا توسری خور و حقیرکنید تمسخرشان کنید کاری کنید تا بزرگترین آرزویشان ازدواج باشد بلایی بر سر آنهابیاورید تا از اجتماع بترسد تخم تفکری در ذهن پدرانشان بکاریدتا ایمان بیاورند دخترانشان را در قفس پرورش دهند کتاب,علم،قلم و چکش را از دخترانشان بگیرید و به جای آن ملاقه و سوزن دستشان بدهید با جوانانشان‌کاری کنید تا ازجنس مخالفشان دورباشند ولی تمام تفکرشان پیش آنها باشد هرکس برای آزادی زنان تلاش کرد را بنده شیطان و دشمن خدابنامید ک او دشمن ما و ما خدای زمین هستیممن تضمین میدهم چنین جامعه ای هزارسال هم بگذرد پیشرفت‌نخواهدکرد (چگونه‌جهان‌را‌ اداره‌کنیم‌ چرچیل)