2777
2789
عنوان

با پسر جاریم چه برخوردی کنم؟

395 بازدید | 13 پست

سلام خانوما.. 

من یه پسر پنج سال و نیم دارم که همیشه پیش خودم هست و روی مسائل حریم شخصیش خیلی مراقبم و بهش خیلی سفارش کردم که جلو هیچکس نباید شلوارتو عوض کنی.. جیشتو هیچ کس نباید غیر از من و بابا ببینه.. 

دیشب رفته بود خونه پدرشوهرم خوابیده بود. پسر جاریم که نه سالش هست اونم اونجا بوده.. امشب که اومد خونه گفت مامان علی شلوارم رو کشید پایین گفت جیشت رو ببینم. 

خیلی ناراحتم.. نمیدونم چه برخوردی باهاش کنم دیگه تکرار نکنه.. به جاریم هم نمیتونم فعلا حرفی بزنم چون عزادار هستن و حالشون خوب نیست. 

اما پسرش سری قبل هم به پسرم حرف خیلی زشتی زده بود.. کلا خانواده برادرشوهرم و جاریم خیلی مودب هستن.. نمیدونم چرا این پسرش اینجوری میکنه. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به بچه پنج ساله دقیقا چی بگم؟؟؟ 

عزیزم من پسرم دقیقا ازم سوال کرد اسمش رو و من اسم انگلیسیش رو بهش گفتم هم اشتباه نگفتم و هم اینکه اگه جایی بگه زشت نیست

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

اون خودش نه سالشه چه تذکری وبرخوردی میخوای داشته باشی..هرحرکت وحرف تو تازه اونو کنکجاوتر میکنه نسبت به اون ناحیه وعواقب بدی داره...کلا بیخیال شو که برخوردکنی ولی مراقبت کن ازپسرت ودیگه تنهانذارشون

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜