2777
2789
غلط کرده مرتیکه بد سلیقه همون بهتر که نپسندیده سلیقه نداشته لیاقتتو نداشته 

اره به اندازه سره سوزن اعتماد به نفس داشتم بر باد رفت 

ظاهرم خوبه اما خجالتیم 

بزار زنه افریطه گیرش بیاد

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐دیگه ناراحتس داره ؟😂 بیا من برات می خونم  دختر ایرونی مثل گله چه رنگ و بویی داره 🤣

اخه می‌دونی الن از چی ناراحته چون طرف درپیت بود وگرنه اگه محسن یگانه بود ناراحت نمیشد که می‌گفت طرف مالی واس خودش 

😐😐😐😐دیگه ناراحتس داره ؟😂 بیا من برات می خونم  دختر ایرونی مثل گله چه رنگ و بویی داره 🤣

در حالت کلی موقعیت خوبی داشت و اختلاف سنیمون زیاد بود ۱۴ سال اونو بهانه کرد 

ولیفکنم خجالتی بودم یا چیزه دیگه ای نمیدونم ناراحت شدم ولی 

اخه می‌دونی الن از چی ناراحته چون طرف درپیت بود وگرنه اگه محسن یگانه بود ناراحت نمیشد که می‌گفت طرف ...

دو هفتس منو معطل کرده اعصابمو خورد کرد مرتیکه سست

وای خوب شد رفته پی کارش فاصله سنیتون زیاد بوده همون بهتر که رفته مرتیکه خنگ همه دنبال زن کم سنن این ...

اره زیاد بود سنش ولی بهش کمتر میخورد 

نمیدونم ولی اعتماد به نفسم ریخت چون اولش میدونست ۱۴ساله اختلافمون

اره زیاد بود سنش ولی بهش کمتر میخورد  نمیدونم ولی اعتماد به نفسم ریخت چون اولش میدونست ۱۴ساله ...

شاید به کسی دیگه علاقه داشته اون طرف بهش نخ داده تو هر چقدرم خوشگل باشی اگه به کس دیگه فکر کنه بازم میزاره می‌ره مشکل از تو نبوده پس بی خودی خودتو اذیت نکن