2777
2789

بار اولمه و اینکع ژل بهتره یا باد خنک کننده

اینجا هرچی پرسیدم فقط با ژل داشتن

نمیدونم چ کنم

تعداد رای : 14
نظرسنجی
الکساندرایت
12
85%
دایود
0
0%
سوپر پلاتینیوم
1
7%
تیتانیوم
1
7%

منولایک کن بعدبیام بخونم چون منم میخوام لیزرکنم

برای سلامتی امام زمان و حاجت روایی من سلامتی خودتون و خانواده هاتون  دومرتبه بگو الهم صل علی محمد وال محمد ۱ثانیه وقت میبره

قطعا الکساندر رایت 

ولی هزینه بیشتری داره و درد زیادددد اما سری مخصوص داره برای هر فرد احتمال بیماری تناسلی صفر میکنه

دایود و بقیه دستگاه درد ندارن ژل میزنن هزینه کمتری داره و تعداد دفعات زیاد ترباید بری روی خود دستگاه هم سلفون میکشن که یعنییی بهداشتی بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا الکساندر رایت  ولی هزینه بیشتری داره و درد زیادددد اما سری مخصوص داره برای هر فرد احتمال ...

خب اینجا متاسفانه هرجا رفتم دستگاه های دیگه رو داشتن و گفتن الکساندر قدیمی شده و اینجا جدید تره 

من خودم دارم پلاتینیوم ۲۰۲۱ میرم با ۱ جلسه ۸۰ درصد موهای بدنم رفت کل بدن میرم و اینکه هم ژل میزنه هم ...

اینجا فقط ژل داشتن و دیدم کسایی که رفتن گفتن خوب بود ولی نمیدونم از همین سایت شنیدم که با ژل خوب نیست