2777
2789

من تازه 3 هفتس یه گربه نوزاد خیابونی رو به سرپرستی گرفتم

دامپزشکی هم بردمش

واکسن زده سالمه

ولی باید یه دارویی رو بهش میدادم چون انگل داشت و ممکن بود بمیره

از اون روز ازم ترسید

من خیلی صبورم اصلا عجله نداشتم ک باهام دوست بشه بهش فضا دادم تشویقی دادم و... (تشویقی دوس نداره)

الان چندروزه باهام قهره

امروز متوجه شدم دو روزه اصلا غذا نخوردهو با منم قهره بجز این ک ازم میترسه

قبلا یه مقتایی میومد رو پام میخوابید یا روی شکمم میخوابید الان اصلا سمتم نمیاد همش میره قایم میشه

چیکار کنم؟

نگرانشم

دامپزشکی هم بردمش گفت باید بهش شربت اشتها اور ردم ولی اونو هم نمیخوره و اگه بخام دوباره مجبورش کنم اوضاع بدتر میشه

نگرانشم

اگه کسی میدونه باید چیکار کنم کمکم کنه چون گربم الان 3-2 روزه هیچی نمیخوره

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتن چیزیش نیست چون قهر کرده غذا نمیخوره بهش شربت بدم ک گشنش بشه بخوره

ولی خب مشکل اینه ک شربت هم نمیخوره

میترسم مریض بشه بمیره

من ۵ تا گربه دارم تو حیاط لونه درست کردم‌شبا سرجاشون میخوابن رکزام‌کلا جلو در کوچه بازی میکنن یا تو حیاط میخوابن خیلی وابسته منن هرجابرم حتی بغالی دنبالم‌میان خیلی وفادارن

غذا چی میدی بهش غذا خشک؟اگه آره که همونجایی که قایم میشه غذا و ابشم بزار اونجا واسش گربه چند روز میتونه تحمل کنه بدوم آب و غذا بزار راحت باشه هر جا میخواد بره بیاد اصلا سمتش نرو تا خودش بیاد کم کم عادت میکنه

سعی کن بشینی نزدیکش اصلا کاریش نداشته باشی خودش کم‌کم‌میاد سمتت

اخه میشینه رو چارچوب در من کارم با سیستمه نمیتونم سیستم رو ببرم دم در رو زمین بشینم

گربه هاهمینطوری هستند دویاسه روز دیگه میادغذامیخوره 

زود ازآدم قهرمیکنن ودورمیشن ولی وقتی گرسنگی زیادبکشن میان پیشت ربطی به شربط اشتهاآورهم نداره ودرضمن غذاشوتغییر بده مثلا تادیروز گوشت مرغ میخورد الان گوسفند بده یاتن ماهی یا جیگر 

من ۵ تا گربه دارم تو حیاط لونه درست کردم‌شبا سرجاشون میخوابن رکزام‌کلا جلو در کوچه بازی میکنن یا تو ...

ببخشید ولی متوجه نشدم چ ربطی ب سوالم داشت گلم؟

نوازشش کن شاید اثر کرد 

دامپزشک بهم گفت اصلا بدون اجازه خودش بهش دست نزنم تا وقتی که خودش بیاد سمتم

چون ممکنه احساس کنه شرایط تحت کنترل نیست و بدتر بشه اوضاع

غذا چی میدی بهش غذا خشک؟اگه آره که همونجایی که قایم میشه غذا و ابشم بزار اونجا واسش گربه چند روز میت ...

این کارم کردم ولی اصلا دست نزده

حتی براش شیر هم گذاشتم لب به شیر نزده

گربه هاهمینطوری هستند دویاسه روز دیگه میادغذامیخوره  زود ازآدم قهرمیکنن ودورمیشن ولی وقتی گرسن ...

تن ماهی مگه بد نیست برا گربه؟

منظورت کنسرو مخصوصشونه؟

بزار باشه حالا میخوره

چیزیش نشه ی وقت

احساس میکنم افسردس اصلا بازی هم نمیکنه عادی نیست واقعا توی این سه هفته هیچوقت اینجوری ندیده بودمش حالم بده براش