2777
2789
عنوان

سقط جنین ماه اول

11075 بازدید | 22 پست

خانوما کسی هست جوال منو بده من امروز صبح سقط جنین داشتم یه تیکه گوشت افتاد سونو دادم گفت لخته خون داری زعفرون دم کن و دارو داد گفت استفاده کن تا بریزه بنظرتون چیا خوبه بخورم زعفرون چه مقدار دم کنم خالی دم کنم یا با چایی چقدر بریزم ؟ 

والا منم جمعه سقط داشتم پنج هفته بود هیچی نخوردم از ترس سقط کردم منم کلا دیواره رحمم کنده شده بود کلا هرچیه میاد میره

خدایا تورا شکرگزارم برای بزرگ ترین نعمتم سلامتیم❤️🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم جمعه سقط داشتم پنج هفته بود هیچی نخوردم از ترس سقط کردم منم کلا دیواره رحمم کنده شده بود کل ...

برا تو چه جوری ریخت یه تیکه گوشت بود من دکترم از قبل گفت یه تیکه گوشت بود سریع ببر آزمایشگاه بردم آزمایشگاه بعدش رفتم سونو گفت خبری از حاملگی نیست ولی لخته خون داری دارو داد و گفت زعفرون دم کنم بخورم و فعالیت داشته باشم الان دو تا لیوان چای با زعفرون و نبات خوردم با ۳ فنجون چای سبز با دارچین خودم تنهام نمیدونم چیکار کنم فعالیت هم دارم و اینکه قرص هم خوردم قرصه یکی متیل ارگونوین ،یکی داکسی سایکلین

برا تو چه جوری ریخت یه تیکه گوشت بود من دکترم از قبل گفت یه تیکه گوشت بود سریع ببر آزمایشگاه بردم آز ...

نه گلم من 4روز خون ریزی داشتم ن قرصی خوردم نه دمنوشی خودش دفع شد😕

بله بچه اولم بود 🥲🥲🥲

منم بچه اولم بود دوباره دکترت گفته کی بری اقدام

دکتر من گف تا پریود بعدیت قرصای تقویتی بخور سومین روز پریودت بیا پیشم

نه گلم من 4روز خون ریزی داشتم ن قرصی خوردم نه دمنوشی خودش دفع شد😕

منم ۴ روز خونریزی داشتم امروز صب خود به خود دفع شد خود جنین عین گوشت بود مثل تخم ماهی بعدش گفتن باید بری سونو رفتم یه دکتر دیگه گفت هنوز بقایاش لخته خون داری گرمی بخور و راه برو و دو تا قرص داد که میخورم قطع میشه خونریزیم نمیدونم چرا پس چه جوری دفع بشه وقتی قطع میشه با این قرصا ،،،، از دوستام پرسیدم گفتن مرحله ی آخر حالت پلاستیک هست مثل کیسه ی حاملگی چه میدونم ساک حاملگی این بیوفته دیگه دردای کوچیک هم تموم میشه برا من لخته ی بزرگ خون و گوشت خود جنین بود افتاد هنوز کیسه اینا نیوفتاده

منم ۴ روز خونریزی داشتم امروز صب خود به خود دفع شد خود جنین عین گوشت بود مثل تخم ماهی بعدش گفتن باید ...

اون بچه نیس ک عزیزم مال منم اونجوری اومد حتی عکسشو گرفتم اون دیواره رحمته بچه پنج هفته اندازه دانه کنجده

اون بچه نیس ک عزیزم مال منم اونجوری اومد حتی عکسشو گرفتم اون دیواره رحمته بچه پنج هفته اندازه دانه ک ...

بردم آزمایشگاه نمونه رو فک نکنم دیواره رحم باشه جنین در هفته پنج مثل تیکه گوشته از دوستام پرسیدم همین میگفتن و اینکه عکس سه بعدی ۵ هفته هم زدم تقربیا همین شکلی بود عین میگو کوچولو بود و جمع شده بود