2777
2789
عزیزم من ک نمیخوام ناراحتت کنم میخوام آگاه بشی قوی باشی و تصمیم درست بگیری 

بله میدونم چقدر خوبه که اینجا میتونم درد دل کنم .انقد تودلم این حرفا و نگه داشتم پر شدم دوساله

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارش سنگینه کمر درد داره ی بغلم نمیتونه بکنه ؟!!!!

بخاطر ورزش سنگین مهره کمرش اسیب دیده ولی اصلا چیزی نیست که نتونه .دمبل ۳۰ کیلویی برمیداره برای ورزش من که براش مث برداشتن یه جوجه ام از بس ریزه میزه ام

بخاطر ورزش سنگین مهره کمرش اسیب دیده ولی اصلا چیزی نیست که نتونه .دمبل ۳۰ کیلویی برمیداره برای ورزش ...

چ ربطی داره شوهر منم نزدیک ۱۲۰کیلو 

اسکات ۲۰۰کیلویی میره 

تو رابطه اش هیچ تاثیری نداره 

اهل خیانت هست؟

اگ بنظرت نیس داروی بدنسازی استفاده نمیکنه مثله آمپول

چ ربطی داره شوهر منم نزدیک ۱۲۰کیلو  اسکات ۲۰۰کیلویی میره  تو رابطه اش هیچ تاثیری نداره&n ...

من با یه متخصص صحبت کردم گفت شاید تاثیر مکمل باشه .الان هیچ مکملی نمیخوره فقط کراتین وپروتئین

من با یه متخصص صحبت کردم گفت شاید تاثیر مکمل باشه .الان هیچ مکملی نمیخوره فقط کراتین وپروتئین

ربطی نداره عزیز 

آمپول اگ مصرف کرده نیاز ب پاکسازی هس 

تو رابطه ناتوان نشده ؟

اگ شده و کاملا برانگیخته نمیشه تاویر آمپوله 

ربطی نداره عزیز  آمپول اگ مصرف کرده نیاز ب پاکسازی هس  تو رابطه ناتوان نشده ؟ اگ شده و ...

تحریک میشه ناتوانم نیست چون یه شب متوجه شدم توخواب ارضا شد من اونشب خیلی به خودم رسیده بودم ولی دستشم بهم نخورد

ولی در اون صورت هم با سیدنافیل اومی میشه 

بنظرم عجیبه ک نگران نیاز شما نیس 

خودت پیش قدم شو ببین اوضاع ج خبره 

بگو من نمیتونم تحمل کنم 

نگرانش کن ک ب فکره نیازت بیوفته 

نمیری سمتش فک میکنه نیازی نداری