2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه، شوهرم جلوی بقیه...

808 بازدید | 29 پست

پدرشوهر مادرشوهرم اومدن خونمون یه مدت بمونن، بعد من میوه میارم و چایی میارم و میام میشینم، شوهرم هی چشم غره میره جلوشون به من و چپ چپ نگام میکنه که چرا تخمه نمیاری، چرا آجیل نمیاری چرا شیرینی نمیاری، خب باید اونا رو بخورن که یه چیز دیگه بیارم.یا وقتی یه شوخی معمولی معمولی میکنم هی نوچ نوچ میکنه که نگو ناراحت میشن. خیلی ناراحت میشم وقتی جلوی خانوادش هی چپ چپ نگام میکنه، انگار مثلا من نوکرشم :(

یه بار بلند بگو چته بزار بخورن الان میارم 🙄

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابای منم خانواده خودش ک میان خیلی یه جوری میشه 

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

مرداهمه همینن چشم شون به خانوادشون که میوفته خدا روهم بنده نیستن

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

عزیزم میتونی با آرامش بهش توضیح بدی خودش هم بیاد و پذیرایی کنه . 

غریبه که نیستن 

هر حادثه ای که در اجتماع اتفاق میفته ، همه ی ما زنجیر وار بهم ربط داریم. یکی اثرش رو زود میزاره یکی دیرتر .شمایی که انگشت اتهام رو میگیری سمت کسی ، سه تا انگشتت به طرف خودته. ❤️❤️❤️من زنم ، مولا علی من را ریحانه خطاب کرده،  من مادرم ، من نور خانه ام ، هر بار شیری که به نوزادم میدهم ، مثل آزاد کردن یک بنده است ، یک لیوان آبی که دست همسرم میدم برتر از یکسال نماز شب و روزه گرفتن است ، موقعی که دیگ غذا را میشورم خداوند هم گناهان من را میشوید، هر بار به موی فرزندانم شانه بزنم خداوند به ازاء هر مو حسنه ای میدهد و گناهی را پاک میکند (احادیث ائمه س ) خانه  مقدس است ، خانواده مقدس است. خانه ی من حریم پاک خداوند است. سخنرانی شهید سلیمانی در مقر توپخانه جبهه مقاومت در سوریه : ما بعد از اینکه میگوییم مدافعان حرم ، فکر میکنیم ‌مدافعان حرم خلاصه است ‌فقط در این دو حرم مقدس  عزیز سیده رقیه و سیده زینب . کل جمهوری اسلامی حرم است . وجوبش کمتر از حرم سیدالشهدا نیست ، کل جمهوری اسلامی.      گستردگی این حرم بیش از گستردگی حرم حضرت زینب سلام الله علیهم است.      

خب همه رو بچین بعد بشین چیکار داری چی میخورن چی نمیخورک کی میخورن

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...