mom_یاسین2 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 380 عنوان میخام مودم بخرم ولی بلد نیستم میشه بیاین راهنمایی کنین 1492 بازدید | 23 پست میشه بگید از کجا و چ مدلی بخرم... و اینک ما خط تلفن داریم چجوری باید مودم رو وصلش کنیم خودمون میتونیم یایکی باید بیاد؟ 1401/04/02 | 15:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45791 بسته های مودم چه شکلیه؟به صرفه تره؟!اگه کسی میدونه جوابمو بده به خدا خسته شدم از بس دو سه روز ی بار نت گرفتم ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
pinkypinky عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 3541 وصل کردن ک من خودم وصل کردم نزاشتم کارشناس بیاد ب سیستم وصل کردنشم پشتیبان اسیاتک هر کاری گفت من انجام دادم ماه پیشونی 🌚✨ چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
tamerlane عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 63 بسته های مودم چه شکلیه؟به صرفه تره؟!اگه کسی میدونه جوابمو بده به خدا خسته شدم از بس دو سه روز ی بار ... اره خیلی ب صرفه تره با سرعت بیشتر
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45791 وصل کردن ک من خودم وصل کردم نزاشتم کارشناس بیاد ب سیستم وصل کردنشم پشتیبان اسیاتک هر کاری گفت ... بسته هاش چحوره؟؟به صرفست؟! ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
ساناز55۰۱ عضویت: 1400/10/01 تعداد پست: 325 بسته های مودم چه شکلیه؟به صرفه تره؟!اگه کسی میدونه جوابمو بده به خدا خسته شدم از بس دو سه روز ی بار ... 🤣 عزیزم ما قبلا ۵ گیگ می گرفتیم ۲۵ تومن ۱۰ دقیقه گشت تو یوتوب تموم می شد الان ماهیانه شارژ می کنیم ۵۰ تومن شبانه روز تو یوتوب هستم تموم نمیشه
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45791 اره خیلی ب صرفه تره با سرعت بیشتر قیمت بسته هاش مناسبه؟چه مدلشو بگیرم به صرفه تره ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45791 🤣 عزیزم ما قبلا ۵ گیگ می گرفتیم ۲۵ تومن ۱۰ دقیقه گشت تو یوتوب تموم می شد الان ماهیانه شارژ می کنیم ... میشه اسم مودمتونو بدونم!!یعنی خوبه؟ ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
tamerlane عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 63 قیمت بسته هاش مناسبه؟ چه مدلشو بگیرم به صرفه تره مال ما adslمخابراته تقریبا ۱۲۰ گیگ ۸۰ میشه ، با سیم کارت همراه اول ک پدرم درومد این سرعتشم خوبه
mimsinsara عضویت: 1400/11/01 تعداد پست: 45791 مال ما adslمخابراته تقریبا ۱۲۰ گیگ ۸۰ میشه ، با سیم کارت همراه اول ک پدرم درومد این سرعتشم خو ... بعد حجم بسته زود تموم میشه؟!یا نه به صرفست به خدا دلم برای بابام میسوزه هر دو سه روز یک بار من نت میگیرم زیاد استفاده ندارم اما زود تموم میشه ❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆
tamerlane عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 63 بعد حجم بسته زود تموم میشه؟!یا نه به صرفست به خدا دلم برای بابام میسوزه هر دو سه روز یک بار م ... نه ب این نت پنج نفر تو خونه ما وصل میشن 🤣 اونم برا اینستا گردی
mom_یاسین2 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 380 مال ما adslمخابراته تقریبا ۱۲۰ گیگ ۸۰ میشه ، با سیم کارت همراه اول ک پدرم درومد این سرعتشم خو ... الان عزیزم من برم مخابرات بگم مودم میخام؟؟