fati_gol مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18951 عنوان کار در منزل 113 بازدید | 8 پست تو دیوار یه کار د منزل گذاشته اسم شرکتش فراعصر هست که میگه تو سایت پلیس فتا اسم شرکت میزنی بالا میاره کارش تایپ و صوت و ترجمه و این حرفا هست برای ثبت نام میگه ۶۹ تومن باید واریز کنیم به نظرتون خوبه ؟ کلاهبرداره؟ به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 1401/04/02 | 15:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرانزمین عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 9447 من اینجوری خیلی پول از دست دادم خیلی ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸میخوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم. اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔
fati_gol مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18951 وقتی میگه پول بده کلاهبرداری . اره منم تو سایت فتا زدم اسمش اومد ولی اخرش گفت ۶۹ تومن پول بده دقیقا چندتا کلاهبردار دیدم این قیمت خواستن دودل شدم به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
fati_gol مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18951 کسی تجربه نداره؟ به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
fati_gol مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18951 من اینجوری خیلی پول از دست دادم خیلی عه پس الکیه به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....
nasim_zahra عضویت: 1399/10/08 تعداد پست: 9747 اره منم تو سایت فتا زدم اسمش اومد ولی اخرش گفت ۶۹ تومن پول بده دقیقا چندتا کلاهبردار دیدم این قیمت خ ... مبلغ کم میگن که صرفت نکنه شکایت کنی
سووووووووووسننن عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 1852 کسی تجربه نداره؟ هر کاری که اولش ازت پول بخاد احتمال کلاه برداری بودنش خیلی زیاده
fati_gol مدیر استارتر عضویت: 1397/01/04 تعداد پست: 18951 هر کاری که اولش ازت پول بخاد احتمال کلاه برداری بودنش خیلی زیاده اره عزیزم منم همین حس بهم دست داد به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....