2777
2789
عنوان

نصیحت های یک بانوی42 ساله

1152 بازدید | 52 پست

خانم ها سلام همین طور که از عنوانم پیداست 42 سالمه ویک عالمه تجربه دارم میخوام با شما درمیون بگذارم اولینش این که حتما حتما درس بخونید کتاب بخونید واگاهی خودتون رو بالا ببرید دوم اینکه حتما حتما سر کار برید سوم اینکه وابسته همسرتون نباشید به هیچ وجه نه عاطفی نه مالی وابستش نباشید اعتماد به نفس داشته باشید وقوی باشید چهارم اینکه همیشه با یه مشاور خوب وزبده ودل سوز در تماس باشید وپنجم اینکه تا زندگیتون به سباط نرسیده بچه دار نشید منظورم از سباط فقط مالی نیست شناخت زوجین از هم وتفاهم فیمابین خیلی مهمه ششم اصلا با خانواده چه خودتون چه همسر تو یه ساختمون زندگی نکنید هفتم کم حرف ومرموز باشید ویه عالمه نصیحت دیگه که بعدا میام می گم الان بچم نمیزاره موفق وپیروز باشید شما هم نظرتون رو بگید میام می خونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم

اما همسرم با کار کردن و ادامه تحصیل و صحبت با مشاوره مخالفه🤐😊🤦‍♀️

دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                            منم دیگه بیدارش نکردم!        (من وانمود کردم دردم نیومد، اما درد پیرم کرد)    :(               زمان شما محدوده ، بنابراین زندگی خودتونو برای زندگی دیگران از دست ندید!           ❤️اونجا که شادمهر میگه،بهم قول داد ولی هربار    خلافش اتفاق افتاد    ،    اونم دوست داشت منو اما     نه اونقدر که نشون میداد

سلام تقریبا همسن هستیم .من شاغلم اهل مطالعه تا ارشد درس خوندم .سه تا بچه دارم .کاملا مستقل هستم هبچ وقت غیر از چندروز مهمونی باخانواده همسرم زندگی نکردم ،خیلی احترام همدیگه رو داریم وباهمه شون تقریبا صمیمی ام .

من شوهرم از کار کردنم خوشش نمیاد . و دوست داره خیلی بش وابسته باشم . اما کم و کسری برام‌نمیزاره اصلا . 

ی نصیحتم من کنم من ۲۸ سالمه اونایی ک از من کوچیکترن ب هیچ کدوم از دوستاتون حتی اونایی ک صمیمی اند و باهاتون جیک‌تو جیک و صمیمی هستن ب هیج کدوم اعتماد نکنید .