2777
2789

اولین سونو، سونو تشکیل قلب هست؟ 

تا سونو نرم نمیتونم بفهمم دقیقا چند وقتمه؟ 

با آزمایش مشخص نمیشه 

ما دانه های طوفان دیده ایم به هر جا رسیم سبز خواهیم شد... 🌱کابری چهارم 😐💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته هشتم برو. من زود رفتم هفته ۶ رفته بودم باسونوگرافی معلوم نشد کلی نگران شدم استرس گرفتم برام سونوی واژینال نوشت با اون مشخص شد خیالم راحت شد. ولی خب زود رفتم هزینه هام اضافی شد

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
من اصلا نمیدونم چند هفته هستم 😐

باید حتمن بری پیش متخصص تا سونو و آزمایش های لازم رو برات بنویسه عزیزم 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم