2777
2789

اره من از اول بارداری درد داشتم ولی حتما با دکتر صحبت کن مشکل خاصی نباشه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در صورتی که درد پری شدید همراه با لکه بینی باشه جای نگرانی هست بعدم‌هنوز هفتت خیلی کمه تا چند هفته علائم شبیه پریود داری اگر‌با لکه بینی همراه نباشه عادیه

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
اول که مامان شدنت مبارک باشه  بعدم این چیزا همش طبیعیه عزیزم نکران نباش

مرسی قشنگم  خب خداروشکر 

آخه من زخم دهانه رحم و عفونت داشتم توحین درمان بودم که بارداریمو فهمیدم الان دردم بهتر شده اما فقط همین دردودارم 

خیلی ام نمی‌خوام خودمو اسیر دکتر کنم از دکتراخیری ندیدم 

فعلا تا دوماهگی نمی‌خوام برم دکتر الکی 

خب پس نبایدم الکی به خودت استرس بدی 

اینو‌ یه باتجربه داره بهت میگه اگر این بچه قسمتت باشه از آسمون سنگ‌هم بباره برات میمونه و بسلامتی میاد تو بغلت 

پس فقط دل بسپار به خدا برای سلامتیش دعا کن وگرنه دیگه تگران هیچی نباش عزیزم 🥰🙏

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
نه لکه بینی ندارم هنوز فقط همین دردودارم تیرکشیدن ها 

کاملا طبیعیه الکی‌خودت نگران نکن راه طولانی و پر فراز و نشیبی در پیش داری قوی باش

فعلا تا دوماهگی نمی‌خوام برم دکتر الکی 

نه حتما برو یه چک بشی تو بارداری سه ماههاول و سه ماه آخر مهمه تازه آزمایش و سونو هم داری ممکل هم باید بگیری

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****