2777
2789
عنوان

گواهینامه

434 بازدید | 44 پست

خانوما تعریف کنید بعد از اینکه گواهینامه گرفتید چیکار کردید؟!

چند وقت بعدش توی رانندگی روان شدین؟ کی حمایتتون کرد؟

میخام انگیزه بگیرم  و منون میشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش یکم ترس داره ولی به خودت مطمئن باش به دلتم بد راه نده فلاشرتو روشن کن برو هر کی بهت بوق زد که تند بری محل نده از لاین یک حرکت کن به کسی هم توجه نکن سر دو هفته همچنان میری که کسی به گرد پات نمیرسه فقط نترس

من دانشجو شهرستان بودم . بابا و مامانم برام ماشین آوردن گذاشتن و خودشون برگشتن تهران . یادش بخیر زمستون بود با همخونه ایم میرفتیم بیرون هیچیم بلد نبودیم 😂😂 برف بود ترمز میکردم ماشین سر میخورد خلاصه که همینجوری دستم را افتاد 

🤦‍♀️چند وقت دیگه 10سال گواهینامم تموم میشه و باید تمدید کنم  ولی 10بارم نشتم

از تصادف نمیترسم ها ولی حوصله غرغر همسرم رو ندارم

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیر/آرام‌تر از آهو، بی باک ترم از شیر 🌿هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر /رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 🌿                                                                                                         در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
آخ گفتی....  با مردا بشینی پشت فرمون، هرچی بلد باشیم یادمون میره

نه چون نمی خوان قبول کنن ما هم می تونید رانندگی کنیم.. چند سال رانندگی می کنم با ماشین خودم برو بیا و بچه و کلاس ببر و خرید و ...آخر سر وقتی می خواد بیاد باهام بیرون خودش میشینه پشت فرمون 

🤪
🤦‍♀️چند وقت دیگه 10سال گواهینامم تموم میشه و باید تمدید کنم  ولی 10بارم نشتم از تصادف نمیترسم ...

حیفه، استفاده کن..

من تاره دو روزه گواهینامه م اومده

نمیخام با همسرم بشینم، اونم اصلا نمیگه بریم تمرین

میخام ۲ ،۳ جلسه با ماشین خودمون مربی بردارم و بعدش که به اطمینان خاطر رسیدم خودم ادامه بدم