2777
2789
عنوان

واسه باز شدن دهانه رحم چی خوبه

3188 بازدید | 20 پست

ممکنه دهانه رحم باز بشه ولی اون مخاطش نیفته یا بیفته ولی جوری نباشه ک متوجه شیم؟ 

شما وقتی دهانه رحمتون باز شد علامتی داشتین؟ 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا من خودم درگیرم😂😂😂 درد باید داشته باشی فک کنم  میگن درد پریودی

اینجور دردی داشتم ولی دو سه روز پیش بود. خوب شدم دیگه

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
دوش آب گرم

هرروز برم تاثیر داره؟ چند دقیقه؟ من اسکاتم میزنم زیر اب

عزیزم تا دردت و انقباضات شروع نشه دهانه رحم باز نمیشه  

اخه خیلیارو. دیدم وقتی رفتن بیمارستان یهو دیدن 2 یا 3سانتن بدون درد

اخه خیلیارو. دیدم وقتی رفتن بیمارستان یهو دیدن 2 یا 3سانتن بدون درد

حالا فکرش رو بکن من رفتم فول بودم .پنج دقیقه نشد زایمان کردم 

البته اینکه زایمان دوم بود بی تاثیر نبود 

تازه وارد نیستم ! دهمین کاربریمه  
حالا فکرش رو بکن من رفتم فول بودم .پنج دقیقه نشد زایمان کردم  البته اینکه زایمان دوم بود بی تا ...

مخاط دهانه رحم رو دیدی بیفته؟ 

اونا هفته های آخر هستن چند هفته ای ؟ شیرازی؟

خب منم 39هفته ام دیگه. ن شیراز نیستم