2777
2789
عنوان

به جاریم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 28 پست
نه شاغل نیس...میترسم فک کنه که مامانمینا مشکل مالی دارن ..درحالی که اینطور نیست

گفتم دیگه بگو مامانم همیشه اعتقادش به این بود که از نشانه های قوی بودن یک زن داشتن استقلال مالیه وبگو همیشه بمن میگه کار کن هرچند با درآمد کم چون هم بهت عزت نفس میده هم درگیر خاله زنک بازی های روزمره نمیشی اینجوری دهنش بسته میشه کلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گفتم دیگه بگو مامانم همیشه اعتقادش به این بود که از نشانه های قوی بودن یک زن داشتن استقلال مالیه وبگ ...

اینم  بگو کار کردن باعث میشه وقتی نداشته باشی سرت رو تو زندگی دیگران ببری

گفتم دیگه بگو مامانم همیشه اعتقادش به این بود که از نشانه های قوی بودن یک زن داشتن استقلال مالیه وبگ ...

جواب خوب و عاقلانه ایه بنظرم....حالتمو هم باید خوشحال و مشتاق نشون بدم که فکر نکنه خجالت کشیدم

نه شاغل نیس...میترسم فک کنه که مامانمینا مشکل مالی دارن ..درحالی که اینطور نیست

از گروه ریموشون کن 😐

خداییش چه فکرهایی میکنی 😕

کار که عار نیست این همه آدم دارن توی فضای مجازی کار میکنن و محصولشونو میفروشن 

از گروه ریموشون کن 😐 خداییش چه فکرهایی میکنی 😕 کار که عار نیست این همه آدم دارن توی فضای مجازی ک ...

ضایش ریموش کنم😂خوده جاریم و فامیلای شوهرم اد نیستن تو گروه...خودم اضافه نکردم ترسیدم مسخره کنن یا همچین فکرایی بکنن در مورد مامانمینا...ولی خالم برداشته خواهر جاریمو اد کرده😂😂

اره اینطوری خوبه...اگه کسی هم مسخره کنه خودش ضایه میشه

اره حتما بگو اینجوری توپ تو زمین اون میفته که بیکاره وقت برای فضولی کردن داره یادت نره بگی کار کردن عزت نفس میاره اینو بگی تا آخر سوزوندیش

خودت جاریتو بهتر می‌شناسی که حد شعورش چقدره 

اگه خدای نکرده بیشعوره اتفاقا با افتخار بگو آره. من کسیو میشناسم فرش خونه ش فقط دو میلیارد قیمتشه دخترش عروسک دست ساز میسازه تو اینستا میفروشه 

چه ایرادی داره

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

سلام گلم وااااااااااا مگه ناراحتی داره این ک یه نفر بفروشه؟؟؟؟؟؟بگو خودشو اینجوری سرگرم میکنه ،بنظرم اینا ضعفِ کسی  نمیشه ....یه انلاین شاپه کوچولو راه انداخته 

سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم  از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆