2777
2789
مرسی. با طرحشون مشکل ندارم. فقط اندازه شون کوچیکه همین باعث شده هر روز تی و جارو بکشم.گاهی تو روز 2 ...

انشالله به همه خواسته هاتون برسید.لذت بردم از تمیزی خونتون💖.منم برم از یه جایی شروع کنم 😁😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتاق من تازه فقط گردگیری اساسیییی میخواد و لباسام هم گوشه اتاق روی هم تلنبار سده،داخل کمد هم بلا نسبت میدون شام،اما کف اتاق تمیزه

کلی هم خودم کار دارم،یه کتاب و شروع کردم هنوز۲ روزه نشده بخونم،یه لیف هم میخوام ببافم هعیییی چقدرررر کاررررر

در سرم دختر پیری عصبی می‌رقصد،شهر بر روی سر من عربی می‌رقصد،این جهان با همه دغدغه هایش امشب،روی یک جمجمه یک وجبی میرقصدکاربر سابق تخمهآفتابگردان
انشالله به همه خواسته هاتون برسید.لذت بردم از تمیزی خونتون💖.منم برم از یه جایی شروع کنم 😁😅

نظر لطفتونه. البته واقعا گاهی خسته میشم میگم برا چی این همه انرژی میذارم. ولی خب عادت کردم و لذت میبرم از تمیزی. 

چ خونه تمیز وبزرگی افرین به این همه سلیقه

ممنون عزیزم. اینجا اکثر خونه ها متراژشون بالاس.خونه بزرگ خوبی داره ولی تمیز کردنشم سخته. مخصوصا اینکه من نمتونم کارگر بیارم. همه رو باید خودم تمیز کنم. دو سرویس بهداشتی، دوتا آشپزخونه (اصلیه که تو عکسه خیلی کثیف نمیشه ولی آشپزخونه مخفیم هروز باید تمیز کنم)، سه تا خواب، راه پله ها، دوتا بالکن. اوووه خیلیه 

من باوجودسه تابچه شیطون همیشه خونم تمیزه تاظرف دربیاد همون لحظش میشورم 

واااای چطوری به همه کاراتون میرسید منم سه تا دارم بچه بزرگتون چند سالشه ؟بچه های من زیر ۶سالن

ممنون عزیزم. اینجا اکثر خونه ها متراژشون بالاس.خونه بزرگ خوبی داره ولی تمیز کردنشم سخته. مخصوصا اینک ...

اره سخته میدونم ولی باور کن به خونه قوطی کبریتی می ارزه آدم میبینه دلش باز میشه ایشالاه همیشه تو خونتون صدا شادی و خنده بیاد برای منم دعا کنید خونه بخرم