2777
2789

اشتباهی دوز ۱۲هزار ویتامین آد رو هرروز به دخترم دادم به جای هزار خیلی نگرانم کسی تجربه ای نداره؟مشکلی پیش نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی خطرناکه؟🥺

فک نکنم آخه دفع میشن هرچی اشافه باشه،ولی بچه س ب دکتر بگو شاید از کلیه هاشو اینا واسه اطمینان سونویی چیزی بنویسه

میگن تو جهنم یه اتاق هست پُر بچه مهمون  
مقدار زیاد ویتامینها از طریق ادرار از بدن دفع میشه

ویتامین های محلول در چربی اینطور نیستن

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
اسم قطره اش کید۳فورت هست

حتما باید توسط پزشک بررسی بشه

روزانه یک قطره فقط باید مصرف کنید

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
چی میشن؟

تو بافت‌های چربی بدن ذخیره میشن و ممکنه مسمومیت ایجاد کنن

مقدار زیاد ویتامینها از طریق ادرار از بدن دفع میشه

نه همه ویتامین ها اینطور نیست ایشون ویتامین د با دوز بالا داده که ممکنه به کبد اسیب بزنه.

استارتر داروش را قطع کن تا به دکتر بگیر

ولی ویتامین ث و بقیه ویتامین ها دفع میشه