2777
2789

هردو خوبه ولی تجربی میزان تلاش و وقت و حوصله زیاد می خواد

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو کدوم استعداد داری 

کدوم آینده ی شقلی بهتری داره

تو کدوم موفق تری

اینا رم در نظر بگیر بعد انتخاب کن

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است.       میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:)                             اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:)              هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است.  میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش :) https://t.me/darkblue404 اینجا پر از حس خوبه واسه من 

تجربی

ولی اگه خیلی علاقه داری به انسانی همونو برو

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

تو باید ببینی ب چه رشته دانشگاهی علاقه داری بر اساس اون انتخاب کنی و بر اساس استعدادت تو درسای هر رشته

Take me to church/I'll worship like a dog in the shrine of your lies/I'll tell you my sins,and you can sharpen your knife/Offer me that deathless death/Oh good God,let me give you my life🖤

اسی نمره های علوم ریاضی هفتم هشتم نهم بگو ببینم با تجربی میخوری .. اگه خواستی درخواست دوستی بده تو شخصی بگو

خدایا شکرت🤍 🎆 🎗  وقتی تو بحث و دعوا جوابتو نمیدم بدون که برام مهم نیستی و خودمو در لول تو نمی بینم که بخوام جوابتو بدم وگرنه هارت و پورت کردنو همه بلدن!😊🎗

تجربی صاف میشی کنکورش 600000 نفره 

تازه خیلی خوب باشی و پزشک بشی پزشکی که عمومی داره ( که بعد هفت سال جون کندن گرفته ) ماهی میانگین 10 در میاره تجربی اشباح شده بنظرم نرو 

اگه خیلی به زیست علاقه داری 

میتونی کتابای سخت با حجم بالای 1000 صفحه رو بخونی و یاد بگیری 

یکی هست که تا 10 دیگه خرجتو بده 

میتونی توی اون رقابت سخت که افراد سر نیم درصد رقابت میکنن شرکت کنی 

و .... 

برو تجربی 

من تجربی بودم فکر میکردم که آی هرجور شده می جنگم و تلاش میکنم ولی اون طور که فکر میکردم نبود تو هم خوب فکر کن 10 سال میتونی و در بهترین حالت ماهی 10 تومن در میاری 

چندین نفر از این کاربری استفاده میکنن پس مچ نگیرید بعضی هاشونم از سمت مامانشون میان پس نگید تو این سایت چیکار میکنی ما خودمون روی فرزندمون نظارت داریم ممنون
اسی نمره های علوم ریاضی هفتم هشتم نهم بگو ببینم با تجربی میخوری .. اگه خواستی درخواست دوستی بده تو ش ...

عاشق علومم عاشق زیست و فیزیک و شیمی 

اما ریاضی زیاد دوس ندارم اما برا رسیدن ب هدفم میخونمش

هفتم ریاضی ۱۲ علوم ۱۹

هشتم ریاضی ۱۸ علوم ۲۰ 

نهم ریاضی ۱۶ علوم ۱۹

من برم تجربی هدفم پرستاری دانشگاه آزادم میتونم برم 

وهی چ تفاهمی منم عاشق پرستاری هستم 😘😘