2777
2789
عنوان

بخاطرخدابیاین بهم تهمت دزدی زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1366 بازدید | 53 پست
منم میخواستم بگم لا اقل دیگه اون امضا رو پاک کن

بخدا منو از هرچی شوهر بیزار کردن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

از اول قضیه رو تعریف کن انگشترش کجا بوده چی شده؟؟

خونشون بودم انگشترهامونو باهم سفید کردیم گفتم خوشبحالت مال تو سفید مونده جنسش بهتره حلقه من زرد شد😑انگشترشو داد دستم منم نگا کردم گذاشتم رو اپن حالا میگ نیست تو بردی از پاییز تاحالا داره خون‌ب جیگرم میکنه😭😭😭😭😭😭😭حتی قرانم خوردم اما اون قسم نخورد ک من بردم پیاماش هست میگ همه جاتو ابروتو میبرم بیخانواده،دزد پدرسگ😭😭😭😭

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستی این همسرتو دوست نداشته باشی بهتر (با توجه به امضات)

خاک تو سرش اینم اومد خوب کنه فک کنم زد دماغشو شکست ب گمانم زنگ زدن گفتن الان مامور میفرستیم😑ولی نفرستادن شوهرمم خیلی گناه داره بخدا

پرنسسگیس بریده سابقم کاربری قبلم مال ۹۷.۷ رمز کادبریم یادم نمیاد                                                  ❣  همسرعزیزم باتمام وجوددوستدارم❣
واگذارش کن به خدا

همه جا ابرومو میبره😭😭😭😭

صداشو ظبط کن بعد برو شکایت کن بگو تهمت زدن بهت 

اسکرین شات دارم ،قبول میکنن؟

بخدا منو از هرچی شوهر بیزار کردن

حق داری ادم میترسه

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 
اسکرین شات دارم ،قبول میکنن؟

ولش شوهرت گند زد

اگه تو شکایت کنی اونام شکایت میکنن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

وقتی مادرتو میزد تو چکار میکردی

اصلا حواسم نبود رفتیم خونشون قسم بخوریم دیگ باتوهین و اینا تمو شد من تو سالن بودم یهو دیدم روسری و از سرش دراور😭😭😭دیگ گفتم بدترشر نشه،شوهرمم همزمان زد تو سرش

بهم میگف خدای من بود بچت سقط شد😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حتما شکایت کن،چطور موهای مادرتو کشید گذاشتی هنوز زنده بمونه🤬🤬🤬

😭😭😭😭😭😭😭😭