2777
2789
عنوان

دلم پر غمه 😔 یک مادر درکم میکنه

246 بازدید | 23 پست

سلام دوستان ❤️

این حرف منو فقط یک مادر درک میکنه 😢

نمی‌دونم چرا خدا کاری نمیکنه راحت به بچم شیر بدم چرا روزی شیر من برای بچم کمه 

مگه نوزاد من چه فرقی داره 

درسته شیر خشک کمکی شبا بهش میدم ولی واقعا ته دلم دوست دارم شیر خودم برای بچم کافی باشه بنظرم بهترین حس دنیاست برای منکع اینجوریه نمی‌دونم چرا نمیشه من این حس خوب  رو داشته باشم 

دلم پر غم هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو همه تلاشتو کردی فرق داری با کسایی که شیر دارن اما خودشون نمیخوان به بچشون شیر بدن قطره شیرافزا و جو دوسر پرک هم امتحان کن شیر و زیاد میکنن

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  

منم خودم به بچه ام شیر میدم اما چون آلرژی داره خیلی چیزارو نمیخورم اما ترجیحم اینه خودم شیرش بدم کاملا درک میکنم چی میگی 

اگه راجع به معنیه نام کاربریم براتون سوال پیش اومده باید خدمتتون عرض کنم که من یک عدد کورد میباشم و هناسگم در زبان کوردی به معنای نفسم میباشد  
عزیزم تو همه تلاشتو کردی فرق داری با کسایی که شیر دارن اما خودشون نمیخوان به بچشون شیر بدن قطره شیرا ...

بقران سر این شیر خدا شاهده من افسردگی گرفتم همش تو دلم با خدا حرف میزنم خدا چرا روزی شیر بچم کمه

بقران سر این شیر خدا شاهده من افسردگی گرفتم همش تو دلم با خدا حرف میزنم خدا چرا روزی شیر بچم کمه

غصه نخور عزیزم اینجوری علاوه بر شیر حوصله و انرژیتم برا بچه کم میشه اینهمه بچه دارن شیرخشک میخورن ماشالله سالمم هستن