2777
2789

دوسال پیش همین روز ساعت ۵:۳۰ غرب بود تقریبا که بهم گفت دوستت دارم و باهم وارد رابطه شدیم 

ولی بخاطر یک طرفه بودن احساش و دلایل و بهونه های مزخرف  دیگش جدا شدیم 🥺💔

حالم از قبل بهتره فقط دلم گرفته... 

ی حال بدی دارم نمیدونم درک می کنید یا نه 

ی حس عجیب دارم

همش تو فکرمه بهش پیام بدم حالی بپرسم ولی می ترسم دوباره بهم بریزم 

آخرین حرفمون بهمن ماه بود که با دعوا بلاک شدم از چن جا 

توی گوشیش سیوم نمیدونم چرا 

درصورتی که اصن واسش مهم نیست... 

خدا ازش نگذره 

چ روزایی شده 

چ کنم بنظرتون ؟ 

نمیخوام بدتر شم

1399/4/1 😢💔

عزیزم

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم . چن سالته ؟

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

بلند شو خودتو جمع کن یه کلاسی برو با دوستات بیرون برو من نمیدونم چرا یه بی لیاقت که از زندگی تون بیرون میره اینقدرررر خود خوری میکنید من واسه عزیزترین کسام خیلی ناراحت بشه دو روزه و تمام اینکه دیگه پسر مردم بوده

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

اصلاااااا پیامش نده به هیچ وجه جلو خودتو بگیر بش فک نکن اگه پیامش بدی باز دوباره باید منتظر شکست باشی و سخت تره برات بیخیال

لطفا برای شادی روح داداشم فاتحه بخونید ممنون😔💔 💚🌱وقتی فهمیدم آدم ها فقط بر اساس سطح درک خودشون همه چیز رو می‌بینن از توضیح دادن براشون دست کشیدم🙃 یه آدمایی پشت بند یه اتفاق تلخ برق چشمهاشون برای همیشه خاموش میشه.مثل از دست دادن یه عزیز یا جداشدن شدن از کسی که عمیقا دوستش داشتن. دیگه هیچوقت از ته دل نمیخندن.قشنگ میشه دید تو چهرشون که چشماشون برق نداره‌...این اتفاق از زندگیتون دور... برگرفته از امضای کاربر مبارک۱۳۷۸
منم سالگرد کات کردنمه😂💔پارسال این موقع باهاش کات کردم

حالت بهتره؟ 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

کلن ماه تیر برام خیلی ماه بدیه از هر لحاظ 😑💔

هعی خواهر ولش منم بیخیال شدم 

استوری هاشو میبینم رل زده برای دختره کلی عاشقانه میزاره

ولی بیخیال گذشت.... 

درسته تا همین اواخر هم به فکرش بودم ولی توهم سعی کن فراموش کنی 

عزیزم درکت میکنم

بد تر از اون کات کردن مسالمت آمیزه

کل رابطه از هر کسی به هم نزدیکتر بودیم اما موقع کات انگار دو تا ادم غریبه بودیم

گفت بیا دوست باقی بمونیم . گفتم نمیتونم تورو مثله یه دوست ببینم

از هیچجا همو بلاک نکردیم

مامانش همه ی استوری هامو ریپلای میزنه

تند تند مسیج میده 

اما با خودش ۵ ماهه حرف نزدم😶🥺

انگار که هنوز باهاش تو رابطه باشم

تو ذهنم همیشه دارمش

نمیتونم بندازمش دور..

اصلاااااا پیامش نده به هیچ وجه جلو خودتو بگیر بش فک نکن اگه پیامش بدی باز دوباره باید منتظر شکست باش ...

دقیقا بهمن ماه هم برا تولدش واسش استوری گذاشتم و تبریک گفتم دیگه صحبت کردنامون ب دوهفته ام نکشید دعوامون شد و هرچی از دهنش دراومد گفت رفت :(

منم کم نزاشتم خدایی حالیش کردم هیچ خری نی

ولی خب دخترا احساسین دیگه سختشونه :)