2777
2789
عنوان

تعبیرش چیه؟

58 بازدید | 7 پست

خواب دیدم باردارم شدم هی گریه میکردم مجردم هستم😐😂

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍

تعبیرش اینه بعضیا خیلی بیلیاقتن 🙃

و یه تعبیر دیگم داره که از اعتماد ادما سواستفاده میکنن 

یه تعبیر دیگم داره که دل بعضیارو شکونده و خیلیا ازتو ناراحتن احتمالا نفرینشون پشتت مونده 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیرش اینه بعضیا خیلی بیلیاقتن 🙃 و یه تعبیر دیگم داره که از اعتماد ادما سواستفاده میکنن  یه ...

تو از هیچی خبر نداری الکی گناه منو نشور🙂

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
می تونستی یه چیزی بگی حداقل انقد عذاب ندی ادمو کم خودمو کوچیک کردم یه پیام ساده بود فقط 😏

تو که میخواستی بلاک کنی چرا اول زنگ زدی چرا جواب میدیو قط میکنی  حاجی حداقل حرمت مارو نگه می‌داشتی🙄 

اینحا نمیتونی بلاک کنی 😂😂

واقعا جو زندگیم انقد متشنج هست که کمترین چیزی ک بهش فک میکنم این قضیه ست

خدا خودش از همه چیز خبر داره پس لازم نیست خودمو بهت ثابت کنم توعم هرفکری دوس داری بکن🤍