2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز ازمون رانندگی قبول شدمممم

مبارکه بار چندمت بود؟

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

چقدر خوب آفرین 

مبارکت باشه 

منم یکی از آرزو هامه ولی شوهرم نمیزاره برم کلاس الانم پولشو ندارم 🙄

عزیزم هزینه اش چقدر شد بعد قسطی ام قبول میکنن ؟

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
باشگاه هم میرم قرار بود بعد ۱۰ روز وزن و اینارو چک کنه که با وزن ۶۸/۴۵۰شروع کرده بودن  که دیر ...

آفرین خیلی خوبه منم دارم رژیم میگیرم ولی باشگاه نمیتونم برم با بچه 

شما رژیمم داشتی تو ده روز خیلی خوب کم کردی

عضو گروه بنفش تاپیک مانکن های زیبا 💪  وزن شروع : ۷۴ وزن هدف: ۶۰  تاریخ شروع رژیم ۳ مرداد ۱۴۰۱    👈👈👈👈 وزن جدید ۷۱ و ۳۵۰ در تاریخ ۱۵ شهریور  من میتونم با توکل به خدا 🥰😘😘😘
چقدر خوب آفرین  مبارکت باشه  منم یکی از آرزو هامه ولی شوهرم نمیزاره برم کلاس الانم پولشو ...

عزیزم ان شاالله به زودی میری 

اولش باید ی مقداری از هزینه رو بدی بعد بقیشو تا کلاس های رانندگی تموم بشه باید بدی 

یک میلیون ۴۹۰ هزار تومن هزینش میشه حالا اون وسط هم پول میگیرن که چیز سنگینی نیس 

آفرین خیلی خوبه منم دارم رژیم میگیرم ولی باشگاه نمیتونم برم با بچه  شما رژیمم داشتی تو ده روز ...

اخ عزیزم خدا حفظشون کنه 

من نه وقتم آزاده بچه ندارم و تا ۶،۷ عصر خونه تنها🤦‍♀️

رژیم هم دارم ولی زیاد سنگین نیس خیلی چیز هارو حذف کردم و رعایت میکنم 

عزیزم ان شاالله به زودی میری  اولش باید ی مقداری از هزینه رو بدی بعد بقیشو تا کلاس های رانندگی ...

ممنون عزیزم انشالله بتونم برم خیلی دوست دارم