2777
2789
عنوان

اسپرم در آی یو آی چند روز زنده است؟

6628 بازدید | 20 پست

من تازه 48 ساعت بعد از آی یو آی تخمک آزاد کردم، خانوما اسپرم در روش آی یو آی چند روز زنده است؟
اینکه میگن عمرش کوتاه میشه حقیقت داره؟ یا نه مثل حالت طبیعی زنده می مونه حداقل تا 72 ساعت.

طلوع کن.....................................

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا 72 ساعت زنده ست خیالت راحت  چرا موقع آزادسازی تخمک iui نکردی؟

ببین 36 ساعت بعد از تزریق یعنی همین دوشنبه iui کردم که خب قاعدتا زمان مناسب برای تخمک گذاریه، ولی از شانس من آزاد نشد، دیروز که رفتم سونوگرافی گفتن آزاد نکردی دوباره بهم آمپول آزادسازی زدن امروز آزاد شده. ولی همه اش نگرانم آی یو آی بی نتیجه بوده

ببین 36 ساعت بعد از تزریق یعنی همین دوشنبه iui کردم که خب قاعدتا زمان مناسب برای تخمک گذاریه، ولی از ...

نه نگران نباش اسپرم تا 72 ساعت تو رحم زنده میمونه 

دکتر نگفت بعد از iui نزدیکی کنی؟ 

اگه امروز نزدیکی کنی خوبه 

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
ببین 36 ساعت بعد از تزریق یعنی همین دوشنبه iui کردم که خب قاعدتا زمان مناسب برای تخمک گذاریه، ولی از ...

پس چرا وقتی من ای یوای کردم دیگ دکتر نگا نکرد ک ازاد کردم یا نع🥺

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
نه نگران نباش اسپرم تا 72 ساعت تو رحم زنده میمونه  دکتر نگفت بعد از iui نزدیکی کنی؟  اگه ...

چراا عزیزم وقتی دید آزاد نشده آمپول داد دیروز گفت فردا نزدیکی کن، منم انجام دادم ولی به این اقدام طبیعی دلخوش نیستم چون میخواست جواب بده اینهمه سال داده بود تنها دلخوشیم اون آی یو آی... امیدوارم که زنده بوده باشن

پس چرا وقتی من ای یوای کردم دیگ دکتر نگا نکرد ک ازاد کردم یا نع🥺

من بیمارستان صارم انجام دادم، اونا هم میگن اگر در توانت مالیت هست یا توان رفت و آمد داری بیا چون مطمئن تره، معمولا هم دارو نمیدن تا سونوگرافی مجدد کنن چون میگن اگر آزاد نکرده باشی مصرف پروژسترون خطرناکه ولی اگر بگی نمیتونم بیام کار دیگه ای میکنن، ولی من نزدیک صارمم گفتم میام حتما. دو بار رفتم از دوشنبه.

من بیمارستان صارم انجام دادم، اونا هم میگن اگر در توانت مالیت هست یا توان رفت و آمد داری بیا چون مطم ...

اصلا بهم نگف بیا وگرنه حتما میرفتم اما بحث نکرد

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
اصلا بهم نگف بیا وگرنه حتما میرفتم اما بحث نکرد

ولی من توی صارم حتی ماه هایی که دارو گرفتم برای اقدام طبیعی بعد از دادن آمپول آزادسازی بهم میگفتن 48 ساعت بعد بیا سونو

چراا عزیزم وقتی دید آزاد نشده آمپول داد دیروز گفت فردا نزدیکی کن، منم انجام دادم ولی به این اقدام طب ...

میدونم چی میگی 

درکت میکنم من 3 ساله عروسی کردم دو تا سقط داشتم یک سال و نیم اقدام کردم و نشد رفته بودم سمت ivf که فهمیدم طبیعی باردارم 

تجربه ی من اینه که درست تو وضعیتی که اصلا انتظارشو نداشتم و بیخیال بودم باردار شدم 

منم مثل شما انقدر تاپیک میزدم استرس داشتم فکر و خیال میکردم الان میفهمم اون همه استرس بیجا بود 

الان دوست دارم آروم باشی و بدون فکر و خیال و استرس نزدیکی کنی و بسپاری به خدا 

الان که باردارم فهمیدم سنگ کلیه دارم درد و تب و لرز شدید 

دنیا هیچ وقت عادی و بدون مشکل نیست 

برام دعا کن عمل احتیاج نباشه و سنگم خودش دفع بشه

پسر قشنگم کی بشه برات برم خواستگاری؟ 😍❤️ای جاااانم فکر کن عروسیت 😍😍😍
میدونم چی میگی  درکت میکنم من 3 ساله عروسی کردم دو تا سقط داشتم یک سال و نیم اقدام کردم و نشد ...

عزیزدلم چشم منم تلاش میکنم آروم باشم، ولی خب میدونی تو وقتی توی اون شرایط قرار داری اینکه بهش فکر نکنی غیر ممکنه مگر واقعا ذهنت درگیر چیز دیگه ای بشه... دیشب به همسرم میگفتم چطوری فکر نکنم وقتی کمرم از فشار فولیکول ها و آمپول ها داره از درد قطع میشه، میشه بهش فکر نکرد وقتی درست وسط شرایطی؟ خیلی خوشحالم که بارداری عزیزم. منم 3 سال و 10 ماهه اقدامم.
عزیزم دعا میکنم مشکل سنگت بدون دارو و عمل حل بشه... منم دوستم توی بارداری سنگ کیسه صفرا گرفت و چند ماه بعد از زایمان عمل شد.
ولی امیدوارم تو به راحتی بارت رو زمین بذاری و زودی خوب بشی. شاد باشی عزیزم