من دماغم خیلی نافرمه قصددارم ان شاء الله عملش کنم و از طرفی کسی روهم ندارم به نظرتون مشکل هست اگه تک وتنها برم عمل و بعدعمل هم کسی روندارم مراقبت کنه ازم
|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ببین عمل به خودی خود خیلی سختی داره ، اما اگه تنها باشی ، باید غذای آماده ، سوپ و...تو یخچال داشته باشی . احتمال زیاد هفته اولی خیلی سخت می گذره اما بعد کم کم بهتر می شه بعد از یه ماه دیگه کامل رو پای خودتی . یعنی سختی داره اما کار غیرممکنی نیست . یه مقدار ظروف یه بارمصرف بگیر این مدت نخوای کار کنی
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋
یه هفته اول بخوای هم نمی تونی بلند بشی یا کاری کنی . همسرت وقتی خونه ست سوپ درست کنه یا از بیرون آش بگیره
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. *با احترام درخواست دوستی رو نمی پذیرم*دوستان لطفا تاپیکم رو بخونین 🌹مهربون می شه واسه مامانم یه صلوات بفرستی ؟🙏🦋