کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سال ۸۸ موسوی اومده بود ارومیه سخنرانی.من نمیخواستم برم.دوستم اصرار اصرار که بیا بریم.خلاصه منی که طرفدار نبودم و به زور برده بودنم رو ساعت ۳شب نمیتونستن از ورزشگاه بیارن بیرون.صدامم که تا یه هفته گرفته بود با ایما اشاره حرف میزدم از بس جیغ زده بودم و ترانه خونده بودم😂
دوست معمولیم واسم هدیه خرید منم جلو همه باهاش دست دادم و دستشو بوسیدم و گذاشتم رو پیشونیم 😐 افسار ...
فقط بگو واکنش دوستت چی بود
اگه نظرت با من متفاوته و دنبال اینی فقط با یکی دعوا کنی منو ریپلای نکن دوست عزیز من میام اینجا یکم از استرسام فاصله بگیرم نیاز ب یکی دیگه ندارم خدایا میام گله کنم ازت..چشمم به پدرو مادرم میوفته هزار بار شکرت میکنم💙/غما هم میگذره^بیخیال رفیق.چایی بریزم؟:)♥/من بیشتر از اونی که فکر کنی زمین خوردم.ولی خب.تخس بار اومدم فقط میخندم✌😊اگه امضامو خوندی یه صلوات برای آرزوم بفرست رفیق♥دمت گرم