الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا همه میگن اگه جای خوب باشه و مواد خوب باشه چیزی نمیشه و خوبه ولی من جای خوب و مواد خوب هم انجام دادم هم بشدت ریزش موهام شدید شد و هم اینکه مراقبت میخواد همش باید با سشوار خشک کنی من که واقعا خسته شدم
بوتاکس اسم مواد ه ،من خودم پروتویین کردم موهام و (بازم اسم مواد پروتویین ه رو جعبه ش نوشته پروتویین اون یکی رو جعبش نوشته بوتاکس ،بیشتر کارش احیا مو تا صافی درصد صافی هم دارن اما بیشتر مو رو احیا میکنن بیشتر برا مو سوخته از دکلره استفاده میشه،من خودم موهام طبیعی بود و پروتویین کردم نرم شد اما صاف شلاقی مثل کراتین نمیشه
زن داداش من موهاش خیلی وزوزی هست یک دونه شامپو کراتینه لدورا بهش دادم یک دونه هم کرم مو داخل حمام که دو رنگ هست و موقع خالی شدن دوتا ماده باهم قاطی میشه و یک سرم موی حاوی خاویار بعد از حمام اینقدر موهاش خوب شده برای مشاوره و راهنمایی تماس بگیرین 09153338194