2777
2789
عنوان

وقتی مهمون دارین و شب قراره بمونن، صبح ساعت چند بیدار میشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از روز اول پانشی و تز قبل با لبخند و تعارف و احترام بگی خونه خودتونه اگه من خواب بودم راحت باشین ...

اره دیگه همینجوری برام حرف در میارن ، همونم مونده پا نشم 😂 

اووو آفرین غذا تو درست میکنی؟! ظرف هم میشوری؟

بله😁

بلی ظرف شستن که تخصصمه😂

اَر بویی و ارمنی میام دینت،تو بخن هر چی بی و پا مه،هر کس آینده ای دار ما که اخرشریم😂⁦✌🏻⁩،جمله انگیزشی لری:تف د ریت سی هومالونت،مه لیوام دامم زانه😌،سکوتم نشانه رضایت نیست قوبه دنگ اومعی نارم گگه،
بله😁 بلی ظرف شستن که تخصصمه😂

اووو خوش به حال مامانت فقط استراحت 😂😜

کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝.   میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟

همون ۷ بیدار شو تا صبحانه حاضر شه میشه ۸ بخورین

ناهار هم ۱ 

اسی حالا ناهار و شام چیا میزاری سبک میگیری یا باید خودکشانی کنی براشون که برنخوره بهشون

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
من که واسه نماز که بیدار میشیم مادر گرامی می‌ره تخت می‌خوابه😁 من بیدار میمونم وسایلای ناهار و صبحو ...

ایول.

نمونه بارز یک زن  .

اگر مجرد هستی که خیلی عالیه و واقعا خودت را برای یک زندگی موفق آماده کردی. اگر هم متاهلی خوش بحال شوهرت

اسی نمیخوادم زیادحساس شی چون خونه ی شماست واونابایدطبق خواسته شماباشن همون ۷توهم باهاشون بیدارشواماشب چک کن موادغذایی تویخچالت باشه بعدم چراهمه میگین بعدنمازنخواب مگه همه نمازمی خونن  

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
وای خیلی میترسم یه دفه اینجوری پیش بیاد واسه منم :(

عزیزم شب ظرفای سامتو بشور آشپرخونه تمیز باشه.کتری وپر کن بزار روی گاز(خاموش).قوریتم بشور چای حشک بریز توش اماده باشه.اگه نونت فریزریه شب در بیار بزار تو مشما بزار رو اپن تا صبح نرم شه.صبح ک پاشدی کتری و روشن کن تا همه پاشن چاییتم دم کشیده‌.

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
اووو خوش به حال مامانت فقط استراحت 😂😜

فقط تایید میکنه😂

اَر بویی و ارمنی میام دینت،تو بخن هر چی بی و پا مه،هر کس آینده ای دار ما که اخرشریم😂⁦✌🏻⁩،جمله انگیزشی لری:تف د ریت سی هومالونت،مه لیوام دامم زانه😌،سکوتم نشانه رضایت نیست قوبه دنگ اومعی نارم گگه،
همون ۷ بیدار شو تا صبحانه حاضر شه میشه ۸ بخورین ناهار هم ۱  اسی حالا ناهار و شام چیا میزاری س ...

من خودم خودکشانی میکنم ولی اونا گاهی اوقات میگن زیاد سخت نگیر و هرچی از غذاهای قبل مونده بیار بخوریم