سلام بچه ها، من خانواده شوهرم تقریبا میخوان ۲ هفته بیان خونه ما بمونن و من الان درگیر اینم که صبحا چه ساعتی بیدار بشم که صبحانه و اینا آماده کنم چون تاحالا زیاد مهمون داری نکردم و تجربه ندارم.اینا ساعت ۷ صبح از خواب پا میشن 😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اَر بویی و ارمنی میام دینت،تو بخن هر چی بی و پا مه،هر کس آینده ای دار ما که اخرشریم😂✌🏻،جمله انگیزشی لری:تف د ریت سی هومالونت،مه لیوام دامم زانه😌،سکوتم نشانه رضایت نیست قوبه دنگ اومعی نارم گگه،
کاربر قدیمی..من..آن خفاش مغرورم ،که میمیرم زِ بیخوابی ،ولی با ذلَت و خواری ، سه ی شب هم نمی خوابم!!😂😐من ۶ هم نمیخوابم 😂🌝. میشه بخاطر اینکه منو عشقم به هم برسیم یدونه صلوات بفرستی🥺؟
اسی حالا ناهار و شام چیا میزاری سبک میگیری یا باید خودکشانی کنی براشون که برنخوره بهشون
نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید
اَر بویی و ارمنی میام دینت،تو بخن هر چی بی و پا مه،هر کس آینده ای دار ما که اخرشریم😂✌🏻،جمله انگیزشی لری:تف د ریت سی هومالونت،مه لیوام دامم زانه😌،سکوتم نشانه رضایت نیست قوبه دنگ اومعی نارم گگه،