2777
2789
عنوان

چله های نیابتی و ختم قران

183 بازدید | 12 پست

ختم قران کامل یا جزبه جز

چله ها ودعا های نیابتی

نماز های هدیه و نماز های نیابتی 

ختم صلوات به هر تعداد انجام میدم

بابت انجامشون نگران نباشین

حق الناس بزرگترین خط قرمز زندگیمه🤗♥️♥️

ختم انجام میدم...♥️ برای ارامش دل خزان زده دخترک کوچکِ به انتظار نشسته دعایی بکن🖤لطفا اگر کار مجازی سراغ دارین بهم معرفی کنین♥️
گروه هست؟ من میخوام نیت کردم چیزی ک میخوامو قبول بشم یک دور قرآن ختم کنم ممگ میشه کسی بجای یکی دیگ ...

نه عزیزم گروه نیست

خودم میخونم به نیابت از بقیه

بله میشه

ختم انجام میدم...♥️ برای ارامش دل خزان زده دخترک کوچکِ به انتظار نشسته دعایی بکن🖤لطفا اگر کار مجازی سراغ دارین بهم معرفی کنین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم طلبه هستی؟ 

تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 .                بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖  خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤   امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
خب شرایطش چجوری اگر من بخوام بجام قرآن ختم کنی

شرایط خیلی خاصی نداره 

فقط نیتتون و یه سری اسامی به من میدین

من به نیابت شما

به نمایندگی از شما

برای حاجتتون قران رو ختم میکنم

اگر دوست دارین تا شرایط کاملش رو براتون بذارم

عزیزم طلبه هستی؟ 

نه گلم

اعتقاداتم رو دارم اما طلبه نه نیستم

دانشجو هستم و قرائت روونی دارم

باید مقداری پول جور کنم واسه همین ختم و چله برمیدارم♥️

شرایط خیلی خاصی نداره  فقط نیتتون و یه سری اسامی به من میدین من به نیابت شما به نمایندگی از ...

چ شرایطی داره عزیزم 

تو تاپیک اخرم قصه زندگیمو نوشتم💙 .                بدکلی سختی و دردبه خواسته و آرامشم رسیدم💖  خداروشکر💚💚برای تک تکتون اشک شوق وخنده ته دل رو آرزو میکنم لحظه ای که خداوند خواسته محالت را براورده میکند💚اما بازم محتاج دعاهای قشنگ شمام💜 عاشق همسرو پسرکوچولومونم روهام مادر❤   امیدوارم زندگی همه به شیرینی عسل بشه💛  اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚
نه گلم اعتقاداتم رو دارم اما طلبه نه نیستم دانشجو هستم و قرائت روونی دارم باید مقداری پول جور کنم ...

عاها ان شاا.. ک موفق بشی عزیزم ❤

چ شرایطی داره عزیزم 

کسانی که مال یا پولی به آن‌ها داده می‌شود تا مثلاً یک ختم قرآن برای شخصی انجام دهند باید به نکاتی توجه نمایند:

الف) در صورتی که شخصی از دیگری تقاضا کند تمام قرآن یا بخشی از آن‌را تلاوت کند و در مقابل آن، اجرتی مشخص کرده باشد این قرار داد اجاره است و باید دارای تمام شرایط اجاره باشد مانند مشخص بودن اجرت، بالغ و عاقل بودن اجیر و مستأجر، ممنوع‌التصرف نبودن اجیر و مستأجر و بقیه شرایط اجاره

ب) اجیر نمی‌تواند یک ختم قرآن را برای دو نفر انجام دهد؛ زیرا ظاهر از اجاره انحصار است همان‌گونه که یک کار گر نمی‌تواند در یک زمان برای دو نفر کار کند مگر این‌که از هر دو نفر اجازه داشته باشد.

ج) اجیر باید کلمات قرآن را بر زبان جاری کند و قرآن را «قرائت» نماید به همان تفسیری که قبلاً ذکر شد نه این‌که قرآن را به صورت «حدیث نفس»  یا «مطالعه» مرور نماید.

د ) می‌دانیم در روایات وارد شده چنان‌چه شخصی سه مرتبه سوره توحید (قل هو الله احد) را تلاوت کند ثواب یک ختم قرآن را دارد، ولی اجیری که با صاحب پول قرار گذاشته یک ختم قرآن کند نمی‌تواند به‌جای ختم قرآن، سه مرتبه سوره توحید بخواند بلکه باید از ابتدای سوره حمد قرآن تا آخر سوره ناس (قل اعوذ برب‌الناس) را تلاوت نماید.

هـ) از آن‌جا که متبادر از عمل، عمل صحیح است کسی که اجیر شده برای قرائت قرآن  باید قرآن را به‌طور صحیح و با رعایت مخارج حروف بخواند.

و) اجیر باید خود را بجای منوب‌عنه (شخصی که از طرف او قرآن می‌خواند) فرض کند و ثواب تلاوت را برای او اهداء کند نه برای خود (توضیح‌المسایل محشی/

عاها ان شاا.. ک موفق بشی عزیزم ❤

مرسی عزیزم🤗♥️