2777
2789
عنوان

خونه

58 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها ما واحد خریدیم بعد این اپارتمان ما خیلی کثیفه همه پول دادن بغیرچندنفر ک تمیزکنن چیکارکنیم منم تازه عروسم ب شوهرم گفتم من نمیام تا وقتی ک تمیزبشه اخه خیلی راه پله هاکثیفه بخدا دغدغه شده برام حالم بدمیشه چیکارکنیم من به شوهرم گفتم هیچکس پول نمیده براشون مهم نیست هرکدوم چندتا خونه دارن ایناروخریدن انداختن کنار مثل ما جوون نیستن دل خوش باشن گفتم اصلا بفروشش شوهرمم میگ نه

الان یکساله خریدیم ولی نرفتیم هنوز من دیگ دلمو زده خوش بحال بقیه چه خونه های خوبی دارند بزرگ و حیاط دار ....

نا شکری نکن من خونمو فروختم برای کار همسرم بعد رفتم توی برج نشستم ماهی ۷۰۰تومن شارژ ساختمون دادم اخرش با یه غلط کردم خاصی از اونجا بلند شدم شوهرم هی میگفت لابی اینجا هتلیه اخه یکی نیست بگه خنگ خدا مگه لابی رو من توش زندگی میکنم به درک که هتلینگه پولشو از ما میگیرن دو روز بعد مارو بلند میکنن خودشون میان حال میکنن

کاش همچن واحد کثیف ،خونه من بود 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحال تو ک از اول میری خونه ی خودت و عذاب مستاجری رو هیچوقت نمیکشی

شُکرِ نعمت ، نعمتت افزون کند

کُفر ، نعمت از کَفَت بیرون کند

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤

ما هم اول زندگی خونه دار شدیم. ولی همیشه خداروشکر میکنم. و دعا میکنم تا همه خونه دار بشن... یه ۳۰متری هم باشه ولی مال خودت باشه ارزش داره. کثیفی رو چاره هست عزیزم. به خدا من اینقدر غصه ی مستاجرارو میخورم که حد نداره...

خدایا کمک کن در حدی وضع مالیمون خوب بشه  بتونیم به بچه دارشدن فکر کنیم