2777
2789
عنوان

شغلای تجربی

649 بازدید | 43 پست

سلام

من ورودی پایه دهمم

انشالا تجربی میخوام بردارم

فقط بین چند تا شغل موندم ک همشونو دوس دارم 

درآمد برام ملاکه ( دنبال پول زیادی هم نیستم واقعا) فقط میخوام دستم تو جیب خودم باشه و نمیدونم واسه کدوم شغل وقت و فکرمو بزارم

پرستاری ، مامایی ، اتاق عمل ، فیزیو ، ( پزشکی و دندون دوستشون دارم اما خیلی زمان بره ) 

نظرم رو پیراپزشکی هاست اما همشون جذابن برام

میشه راهنمایی کنید

منجمد های بیرون اومده از سردخونه ذهنِ ما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیزم اگر دختر هستی ؛ فیزیوتراپی مناسب نیست چون جو جامعه اینطور هست که خانم قدرت نداره واسه این کار ها 😑 

باید از مشاور کمک بگیری ولی علوم آزمایشگاهی و هوشبری خیلی خوب هستن ؛ هم تو ایران هم تو خارج ؛ هوشبری که کارش هم خیلی سبک تره ؛ میری دارو میزنی میای !! 

ببین منم همسن تو بودم همشون برام جذاب بود ،

ولی الان که ۲۱ سالمه و به مرور دارم با واقعیت های شغلشون آشنا میشم می بینم چقدددد با تصور ۵ سال پیشم فرق داره،

تمام تلاشم اینه موقع گفت و گو با آدما سرزنششون نکنم ؛ ولی اگه ناآگاهانه شمارو به خاطر انجام کاری سرزنش کردم لطفا بهم بگید❤
مامایی😍😍

اولویت اولمه

چون میتونم مطب بزنم و جای پیشرفت خیلی داره

اما یه سوال ، ماما میتونی جراحی هم انجام بده؟

شما مامایی خوندید؟

عزیزم هرچقدر هم علاقه داشته باشی کنکور مسیرتون مشخص میکنه این حرف نتیجه دوسال بدو کردن و حرص خوردنه 

همه این شغلا نیازمند علم و کنکور هستش یعنی هم باید پول خرج کنی درگیر مافیا بشی و باید خیلی زحمت بکشی 

اگر نکشی و در نیای افسرده میشی و رقابت در رشته تجربی بسیار بالاست 

برو بیمارستان و با دکتر ها صحبت کن ببین از محیط کار خوست میاد یا نه چون بحث زندگیته بهش بچسب

ببین به کدومشون علاقه داری پول برات میاد نگران پول نباش تو آینده فقط تو علاقتو پیدا کن

مرد هستم

پرستاری که بعدا هم بتونی راااحت مهاجرت کنی

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
ببین عزیزم اگر دختر هستی ؛ فیزیوتراپی مناسب نیست چون جو جامعه اینطور هست که خانم قدرت نداره واسه این ...

بله دخترم

فیزیو میگن خیلی درآمد داره

ولی نظرم بیشتر رو مامایی و پرستاریه( ک خیلی شبیه ب همن)

محیط بیمارستانو دوس دارم اما زدن مطب هم برام جذابه

واقعا موندم

اولویت اولمه چون میتونم مطب بزنم و جای پیشرفت خیلی داره اما یه سوال ، ماما میتونی جراحی هم انجا ...

نه خواهرم ماماست امسال کنکور دارم دوست دارم مامایی بزنم 

عالیه 

مسئولیت زیاد داره ولی پرستیژ و درآمد خوبی داره بدون مطب میتونی تو بیمارستان۱۳تا۱۵میلیون ذرامد داشته باشی تو ماه

ببین منم همسن تو بودم همشون برام جذاب بود ، ولی الان که ۲۱ سالمه و به مرور دارم با واقعیت های شغلشو ...

راجع ب تصورات قبلن و الانتون میگید؟ نتیجه چی شد؟ چی مناسبه؟

هوشبری خیییلی خوبه

اتاق عمل زیاد کار نیست واسش

مامایی خوبه ولی کمی سخته بستگی به روحیت داره

علوم آزمایشگاه تو ایران جوریه که باید تا دکتری بری و ازمایشگاه زدن سرمایه میخاد

پرستاری خیلی خوبه ولی ممکنه کارش خستت کنه اگه اونم واسش ادامه تحصیل بدی و بشی سرپرستار عالیه چون اونا کارشون خیلی کمه که خسته نمیشن

فیزیوتراپیم خوبه بستگی به علاقت داره

من خودم توی اینا عاااشق هوشبریم

۱۱۲۲۸…تو مث رقص گل سرخی رو بااااد🌹…من مث خارم رو ساقه هه اونم زیاد زیاد🥀…دو روز با من بگردی ببین…رنگیش میکنم در و دیوارتو😃…نگو نه که اصن نمیشه پیش من نباشی🫂…میشه کم نباشی میشه مث قبلنا شی…نگو که اصن دلم میخاد بی تو برم بمیرم💃🏻…من عاشق اینم که تا صب پیشت بشینم🤍…دیر اومدی زود نخا برو🚶🏻…بعد عمری عزیز گیر آوردیم تنها تورو🫂…با ژینا1400/8/27 در مغازشون🍫با سمانه و سارا1400/11/15 در مغازشون❤️با سمانه و سارا1401/1/10 در مغازشون...با ماهی در خونشون 1401/1/18... با نیکیا تو نوبهار 1401/1/25...12-13 مرداد در کافه استارباکس