2777
2789

سلام بچه ها میخاستم راجب یه موضوعی بهم مشورت بدین من ۶ساله با کسی هستم و خانواده هامونم خبردارن یجورایی نامزدیم اما یه مشکلی هست ایشون بخاطر شرایط اقتصادی و یسری از اخلاقای جفتمون که بهم نمیخوره میترسه برای ازدواج راستش خودمم خیلی دودلم ولی این طولانی شدن مجردی براش مشکل ساز شده باعث میشه همش باخونه دعواش بشه و یجورایی دیگه تحمل خونرو نداره به خودمم بارها گقته دیگه امیدی ب هیچی ندارم خیلی حال روحیش خرابشده من فک میکنم ازدواج کنیم بهتر شه چون بهم گفته من هیچ هدفی ندارم اصلا بحورایی نا امید شده کلا ازهمه چی چجوری یکاری کنم از ازدواج نترسه و بیاد جلو بخاطر خوب شدن حال خودش لاقل

من اشتباهاتم برام تجربه شدن بابتشون پشیمون نیستم🤍 #nail.artist

شمارشو ندارم ..ارتباط ندارم (:

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی عشق منم همینه با این وضع حق دارن

خیلی بد شده بخدا ن میتونه زندگی خودشو تشکیل بده ن دیکه تحمل زندگی با خانوادشو داره منم هرچی میگم میگه من دیگه امیدی ندارم به هیچی اصلا افسرده شده

من اشتباهاتم برام تجربه شدن بابتشون پشیمون نیستم🤍 #nail.artist