2777
2789

من از وقتی یادم میاد کلاس زبان رفتم 

الانم میرم و کتابم تاپ ناچ ابیB هس هر ترم سه ماه هس و منم ک حساب کردم تا 19 الی 20 سالگی اگ زیاد ترش نکنن مدرکمو میگیرم 

و این ترمم هیچی یاد نگرفتم چون خرداد بود و ماه امتحانا و فقط پولمو هدر دادم امروز خودم کامل کتابو با سیدی ک رو کتاب بود یاد گرفتم اونایی ک مشکل داشتم زدم گوگل و کامل یاد گرفتم تو یه روز 

یه کانون دیگه هس ک اون در سال 8 ترم دارن و کانون ما 4 ترم الان موندم کانون خودمو ادامه بدم یا برم اون کانونه واقعا مغزم سوت کشید من ک توانایی دارم تو یه روز کتابو تموم کنم مرض دارم سه ماه بخونم؟؟ 

ولی هنوزم دودل هستم نمیدونم چیکار کنم 

از یه ورم رفتم برا فشرده قبول نکردن 

میترسم به بابام بگم قبول نکنه اخه دوسالم برا کرونا و شرایط انلاین خودم نرفتم و الان به شدت پشیمون هستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امروز تاپ ناچ فاندامنتالb رو تموم کردم برا ما هم هر ترم سه ماهه و کتابو تو دو بخش درس میدن

۱۵ سالمه الان

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
امتحان کن شاید بتونی 

تونستنی ک میتونم ولی تازه دو ترمه ک دوباره شروعش کردم ولی واقعا وقتی بهش فک میکنم ای همه برم خرج کنم چن سال... اونقوت برا کنکورمم هنوز مدرک نگرفته باشم 

اپلیکیشن دولینگو نصب کن خوبه یاد میگیری منم الان نصب کردم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

خودت خود آموز یاد بگیر  من دخترم ۳ سال و نیمشه از کارتون انگلیسی یاد گرفته کلی لغات بلده و جمل ...

خوداموز میتونم ولی همش میترسم تنبلی کنم نتونم بخونم حالا اینا به کنار من مدرکم میخوام اخه میخوام تافل بگیرم بخاطر همین موندم اصن چیکار کنم 

فارسی نداره

فارسی میخاهی چیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......