2777
2789

حتی ابم میخوره بالا میاره امپول زدن بهتر شد بزا فردا نمیدونم چی درست کنم بخوره که معدش جون بگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بلدرچین بگیری بجوشونی  ابشو بده فعلا بخوره  گوشت  بدون چربی بزار تو شیسه توقابلمه اب ...

مرسی عزیزم غیرازاینا چی میشه پخت ته دلشو بگیره واسه فردا که میاد خونه میخوام یه چیز تو مایه های سوپ

مرسی عزیزم غیرازاینا چی میشه پخت ته دلشو بگیره واسه فردا که میاد خونه میخوام یه چیز تو مایه های سوپ

خوب با همون بلدرجین یا سینه مرغ سوپ درست کن 

همه ی مواد سوپ رنده بکن با یه قاشق برنج بزار بپزه بعداز عمل غذای سبک بخوره بهتره 

انشاله بیمارتون زودتر سرپا بشه  وسلامت یه زندگی  خوب شروع کنه

مرسی عزیزم حالم اصلا خوب نیس کلی درد خودم دارم کلی مشگلات ازبدشانسی همش افتاد تواین عمل مامانم دیگه راهمو گم کردم دیذی یه وقتا هرچی تلاش میکنی نمیشه اوضارو جمع کرد هی پشت هم همه چی خراب میشه هی بن بست پشت بن بست ازطرفی خواهرم یهم ثابت شدن دلم واسه مادرم سوخت من از۶صبح دیروز تو بیمارستان بودم تاالان دیشب که کلا نخوابیدم شب قبلشم همینطور ولی خواهرام نه تنها نیومذن ازاین تعارف الکیا که میخوای بیایم بلکه دیشب زنگش زدم گفتم  میتونی برا فرداظهر مامان یه چیزی دذست کنی گفت نه مغازم پیش خودم گفتم طرف کارش دولتی هم بود دوساعت مرخصی میگرفت یاصبح زود پامیشد غذا میذاشت بار اخه این یعنی الان درمغازشو باز میکمه میره پشت میز میشینه تا مشتری بیاد نمیتونه یه غذا درست کنع بده دم خونه بابام اونجا که بودیم کسایی که هم عمل مامانم بودن تمام دختراشون دورشون بودن دو سه تا بچه داشتنو گذاشته بودن جایی که فقط بیان.گفتم اینهمه مامانم کارااینارو کرد بچه نگه داشت واسشون که تهش مغازشو ترجیح بده به مادرش ببخشید طولانی شد دلم خونه

مرسی عزیزم حالم اصلا خوب نیس کلی درد خودم دارم کلی مشگلات ازبدشانسی همش افتاد تواین عمل مامانم دیگه ...

عزیزم دلم بدون دعای خیر مادرت همیشه تو زندگیت هست 

چقدر دل مهربونی داری اشکالی نداره دخترم بدل نگیر انشاله مادرت خوب میشه وشما همیشه بخاطر دعای مادر زندگیت روشن انشاله بدون پستی وبلندی پیش میره 

عزیزم مهربونم از مادر دیگه پیدا نمیشه 

خیرببینی  خدا جواب زحمتهاتو میده 

معلوم خیلی دلسوز ومهربان ومادر دوست هستی 

هرکی هرکاری کنه اول به خودش کرده چه خوب چه بد دنیا گرده همه چی بلعخره برمیگرده به خودمون 

خیرببینی،  حق داری از خواهرها  یا خواهرت گلایه داشته باشی  چی بگم عزیزم منم یه مادر هستم راصی نیستم بچم به زحمت بیافته ولی جو بیمارستان یه جوری هستش اگه کسی نیاد دل ادم میگیره  بازم میگم خیرببینی مادرو تنها نزاشتی  قربونت بازم خواستی درخدمت هستم دردل کنی 

به خواهرتم هیچی نگو بزار خودش بفهمه که مادر یه چیز دیکس الاهی سایش همیشه بالا سرتون باشه 

عزیزم دلم بدون دعای خیر مادرت همیشه تو زندگیت هست  چقدر دل مهربونی داری اشکالی نداره دخترم بدل ...

مرسی عزیزدلم من واقعا هیچ گلایه ای بابت کارایی که براش میکنم ندارم من فقط دلم میسوزه ازاینکه بااین همه سختی و مریضی که مامانم داشته همیشه به اون دوتاکمک میکرده اونا چجوری دلشون قرصه چجوری میتونن تااین حد بی تفاوت باشن نسبت بهش.امروز گفتم نکنه مامان پیش خودش بگه تنهاس دختراش محلش ندادن وخب متاسفانه وقتی خیلی زیاد رفتار بد خواهرات ببینی اصن دلسرد میشی به روشون نمیارم اما میترسم از روزی که کامل ازشون تنفرپیداکنم همین الانشم از دلم رفتن

مرسی عزیزدلم من واقعا هیچ گلایه ای بابت کارایی که براش میکنم ندارم من فقط دلم میسوزه ازاینکه بااین ه ...

حق داری فعلا تواین شرایط تنها دلسوز مادر شما هستی واز همه ی اونها مهربان تر ودلسوزتر 

فعلا تو این شرایط همه بی مهر شدن 

خدا به مادرت وشما سلامتی بده

حق داری فعلا تواین شرایط تنها دلسوز مادر شما هستی واز همه ی اونها مهربان تر ودلسوزتر   فع ...

مرسی عزیزم بعضی وقتا میگم کاش نبودم تواین خانواده دیدن بی مسئولیتیه اینا خیلی بده حداقلش عین همن دیگه کسی که مثل خودشون نباشه ازبین میره