ده تا تاپیک زدم یکی جواب نداد. گفتم یه اسمی از مادرشوهر بیارم بلکه بیاید. کسی پیش دکتر عباس عبدالهی یا علی مختاری یا مهناز وحدتی رفته مشهد.. یبوست شدید دارم و افتادگی رحم دارم توروخدا اگه میدونید دریغ نکنید حالم خیلی بده 😭
اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو میکنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمیکنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص میکند شما چه کسی هستید! 😊
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم یه تاپیک بزن مشهدیا بیاین بعد ساعت دوازده شب به بعد تاپیک بزن سایت شلوغه و سوالتون رو بپرس
نگا کن چند بار زدم ولی متاسفانه همه دنبال تاپیک های جنجالین
اگه میشه با دل مهربونتون برای برآورده شدن تنها آرزوم دعا کنید یعنی باردار شدن خواهرم😔قدرت تحمل هرکس را از میزان سکوتش بسنجید آنان ک هیاهو میکنند بار هیچ چیز را ب روی شانه های خود تحمل نمیکنند. همه آدما هزارتا درد دارن حواسمون باشه ک ما نشیم درد هزار و یکمیشون.قضاوت و پیش داوری درباره یک شخص مشخص نمیکند او کیست. مشخص میکند شما چه کسی هستید! 😊
براى يبوست روغن زيتون با سالاد بخور من يه مدت طولانى اين مشكل رو داشتم اين طورى خوب شد و باهث شد گوا ...
خیلی شدیده و طولانی الان نزدیک یازده ماهه فک کنم مشکل جدی تری باشه از یبوست. واسه همین گفتم برم داخلی
دقیقا تاپیک الکی یهو ده صفحه میره جلو ولی تاپیک مثل شما دوسه پست نمیدونم دلیلش چی هست
بخدا خودم با اینکه زیاد تجربه ندارم وقتی میام سایت سعی میکنم کمک کنم ب بقیه در مورد نوزاد یا بارداری یا هرچی ک بدونم. ولی اینجا شاید هزارتا مشهدی باشه ولی یه کمک کوچیک نمیکنن خودم مشهد نیستم اطرافش واسه همین یه روز باید برم مشهد و زود برگردم با بچه کوچیک