2777
2789

سلام آقا جان عزیزتون کزارش نزنید چتونه من ظهر نصفه خوندم مهمون اومد الان تا اومدم بخونم دیدم ترکیده لطفا یکی بگه از بعد این که تصمیم گرفت ظلاق بگیره چی شد

خدايا  اين عزّت  است كه بنده تو باشم، و برايم اين افتخار كافى است كه تو پروردگار من باشى

نمد

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خلاصه اون تاپیک: یه خانمی به خاطر اینکه ناپدریش نمیخاستش پیش یکی از اقوامش می موند. همون اقوام براش خواستگار میفرسته. خواستگارش قبلا ازدواج کرده بود و یه بچه داشت. اینا ازدواج میکنن، زن سابق میاد میگه میخام برگردم. شوهرشم زن اولشو میخاسته ، با این خانم بد برخورد می‌کرد که بره کتکشم میزد. ایشون به خاطر این که جایی نداشت طلاق نگرفت. زن سابق ازدواج کرد. اون آقا بدتر شد کتک میزد، طلای زنشو فروخت، معتاد بود. این خانم پیش خونواده شوهرش بود. از پدرشوهر مریض مراقبت میکرد، غذا میپخت، خدمتکار خونه بود، خرجی ام نمیداد شوهرش. فقط یارانه داشت. یه روز خسته شد طلاق خواست. توافقی طلاق گرفتن. 30میلیون مادرشوهرش بهش داد. با همون پول خونه رهن کرد، چندجا کار میکرد، سبزی پاک کردن، تالار، آرایشگاه. یه آگهی میبینه برای تمیز کردن خونه ای که تازه میخان اسباب کشی کنن. زنگ میزنه با خانمه صحبت میکنه میره اون خونه ، لباس کارشو میپوشه ، مشغول کار میشه. یهو شوهر سابقو میبینه که خوب و سرحالم بوده. کارو انجام میده چیزیم به هم نمیگن و میره. پدرشوهر سابقش فوت کرده، به پسره ارث رسیده، خونه پدرشو کوبیده و در حال ساخته و موقتی اومده بودن اون خونه. این خانمم از بس کار کرده شکسته شده. 

من نشستم زار زار گریه کردم با هر پستش 

امیدوارم خوشبخت بشه هر جا هست 

طلاق گرفت سی میلیون فقط مادرشوهرش داد مهریش بخشید تا طلاقش بده خونه رهن کرد و رفت تو کار نظافت یهو سر از خونه شوهر سابق در اورد که خونه مادر پدرش که فوت کردن و میخوایت بکوبه بسازه یه زنم‌گرفته بود همین 

خلاصه اون تاپیک: یه خانمی به خاطر اینکه ناپدریش نمیخاستش پیش یکی از اقوامش می موند. همون اقوام براش ...

😂😂😂😂😂میگفتی من سه ساعت تایپ کردم خخخخخ اماده از کجا داشتی😂😂😂