2777
2789

من مربی خانوم گرفتم احساس میکنم قشنگ یادم نداده فردا آخرین جلسه است مثلا میریم برا تمرین چهارتا پارک دوبل میزنم سه تا دور دو فرمون بقیش میگه بریم دور بزنیم شما ها هم اینجوری بودن مربیاتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام بهم یاد داد:/

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

بارسوم قبول شدم چون هربار افسر عوض میشد هرکی یبار منو انداخت😐🤦

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
بنظرتون افسر به چی گیر میده

بیشتر ب اینه نگاه کردن گیر میدن حتما باید اینه هارو نگاه کنی من بار اول چشمی نگاه کردم گیرداد نگاه نکردی برو پایین موقع نگاه کردن یکم گردنتو کج کن..

استرس نگیر بااعتماد ب نفس برو

موقع دنده عوض کردن حتما کلاج بگیر ک دنده رو راحت عوض کنی

ب جاهایی ک پارک ممنوع یا دورزدن ممنوعه توجه کن

کلا حواست باشه

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
بیشتر ب اینه نگاه کردن گیر میدن حتما باید اینه هارو نگاه کنی من بار اول چشمی نگاه کردم گیرداد نگاه ن ...

اینا خوب انجام میدم اونروز تو ترافیک یه میسر نیم ساعته تو اتوبان رفتم مربی گفت خیلی خوب رفتی 

ببینه استرس داری یا با دلهره رانندگی میکنی به یه چی گیر میده و  ردت میکنه باید با اعتماد به نف ...

اصلا استرس ندارم پیش خودم میگم مهم اینه که یاد گرفتم حالا افسر رد کنه ، اما چون باردارم دوست ندارم شکمم بیاد بالا چون انوقت افسر اصلا امتحان نمیگیره

اصلا استرس ندارم پیش خودم میگم مهم اینه که یاد گرفتم حالا افسر رد کنه ، اما چون باردارم دوست ندارم ش ...

اتفاقا اگه افسر خوبی باشه راحت قبول میکنه

یه خانمه بود حدود شش ماه داشت شکمش بزرگ بود افسر ردش کرد گفت برو فارغ که شدی برگرد

ولی دو هفته بعدش افسری بود که دلسوز بود قبولش کرد

اتفاقا اگه افسر خوبی باشه راحت قبول میکنه یه خانمه بود حدود شش ماه داشت شکمش بزرگ بود افسر ردش کرد ...

خدا کنه قبولم کنه چون رانندگیم بد نیست حالا هر چی خدا بخواد تو رو خدا برام دعا کنید