2777
2789
عنوان

خانوماتروخدا بیایین 😭

121 بازدید | 12 پست

سلام خانما من باردارم 25هفتمه . قبلا2تاسقط داشتم و2سال پیش دور از جون این بچم، پسرم بدنیا اومد بعد 10روز دیگه فوت کرد دکترا گفتن مشکل قلبی داشت 💔

بعد 2سال حامله شدم. الان خداروشکر همه چی خوبه ولی سرکلاژم واستراحت مطلق 

20هفته هم رفتم خداروشکر قلب نینیم سالم بود😍❤

بقیشو الان میگم

خداروشکر همه چی تودلیم خوبه❤

ولی من زیاد استرس دارم زیاد گریه میکنم😭همش بخاطر نینیم 

میگم زبونم لال دور از جون بچم اتفاق بدی نیوفته براش. 

خیلی به انرژی منفی مثبت میکنم 

دست خودم نیست یهو دلم میگیره میشینم گریه میکنم

همش نگرانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم به چیزای مثبت فکر کنم🥺 خسته شدم فکرم همش درگیره بازم الان 2ساعت نشستم پای گریه.  ...

فیلم خنده دار یا احساسی ببین 

پیج های لباسی و اینارو ببین 

واسع خودت ارایشرکن لاک بزن. 

ببین عزیزم به هرچی فک کتی همون سرت میاد خوب فک کن مطمئنا نی نی سالم بدنیا میاد😍❤

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵

به چیزای خوب فکر کن عزیزم خودتو سرگرم یکاری کن هنری بافتنی کتابی واسه زمستون نی نییت کلاه شالگردن بباف

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
فیلم خنده دار یا احساسی ببین  پیج های لباسی و اینارو ببین  واسع خودت ارایشرکن لاک بزن.&n ...

انقدر ناراحت میشم که فکرای بد میاد به سرم😔

منم آرزومه مثل بقیه بچمو بسلامتی بغل بگیرم 

دیگه خسته شدم ازاین وسواس فکری

به چیزای خوب فکر کن عزیزم خودتو سرگرم یکاری کن هنری بافتنی کتابی واسه زمستون نی نییت کلاه شالگردن بب ...

زود به همه چی حوصلم سرمیره کاموا دارم نصفشو بافتم. 

نقاشی میکنم نصفه میمونه 

اصلا نمیدونم دیگه چیکار کنم

انقدر ناراحت میشم که فکرای بد میاد به سرم😔 منم آرزومه مثل بقیه بچمو بسلامتی بغل بگیرم  دیگه ...

عزیزم

انشالله به آرزوت میرسی و نی نی تپلت و به بغل میگیری و بزرگش میکنی😍❤

اتاق روانشناس امن ترین ملجا برای خستگان است⛓      «در همه چیز زیبا باش!دوستی ات٬عشقت٬اخلاقت٬رفتارت حتی در دوری زیبا باش🌱🌵

‌ب‌این‌فکر‌کن‌وقتی‌ب‌دنیا‌بیاد‌‌دستای‌کوچولو‌ناز‌میکنی‌باهاش‌حرع‌میزنی‌و‌صورت‌خوشگلشو‌نگاه‌میکنی‌فراموش‌کن‌چ‌اتفاقی‌افتاده‌قبلا‌این‌اولین‌کوچوله‌ی‌توعه‌پس‌‌‌ باهاش‌حرف‌بزن‌و‌‌خودتو‌باخرید‌لباس‌براش‌سرگرم‌کن😍بد‌ب‌دلت‌راه‌نده‌خدا‌بزرگه

‌ب‌این‌فکر‌کن‌وقتی‌ب‌دنیا‌بیاد‌‌دستای‌کوچولو‌ناز‌میکنی‌باهاش‌حرع‌میزنی‌و‌صورت‌خوشگلشو‌نگاه‌میکنی‌فرا ...

مرسی عزیزم 😍❤

واقعا توخونه همش تنها میمونم بخاطر اونم میشه این فکرا بیاد به سراغم؟ 

مرسی عزیزم 😍❤ واقعا توخونه همش تنها میمونم بخاطر اونم میشه این فکرا بیاد به سراغم؟ 

درکت‌میکنم‌چون‌خواهرای‌خودمم‌از‌ما‌دور‌بودن‌ولی‌خب‌‌ب‌نظرم‌‌با‌خانوادت‌تماس‌بگیر‌با‌دوستات‌حرف‌بزن